Porig alázták Stohl Andrást

Porig alázták Stohl Andrást

„a legótvarabb fideszes tévénél folytatja”

Stohl András új vetélkedő műsorvezetőjeként tér vissza a konkurens RTL Klub nézettségét rendszeresen túlszárnyaló TV2 képernyőjére Húsvét után, melynek címe A Bank. A hírről két nap alatt tizenöt közlemény számolt be a különböző médiumokban, egy kivétellel mindegyik normális, tárgyszerű hangnemben, köztük a Blikk is.

Az az egy érthetetlenül szélsőséges és gyűlölködő nem volt más, mint a Nyugati Fény, a Gyurcsány Ferenc DK-jához közeli hírportál, amely a következő címet adta tudósításának: „Megvan a döntés: A legótvarabb fideszes tévénél folytatja Stohl András.”

A portál nem győzi sorolni hamis vádjait a néhai Vajna-féle csatornáról, aminek a lényege kimondatlanul sem más, mint az, hogy Stohl András népszerűsége révén olyanokat is a képernyő elé ültet, akik nem Fidesz-szimpatizánsok, de szerintük a stohlos műsor kapcsán azzá válhatnak. S még azokat a szavazókat is elcsábíthatja a liberálisokat támogatók soványka nyájából, akik nélküle esetleg Gyurcsány mellett maradtak volna.

Hírdetés

A haladó médiumok két évvel ezelőtt még harsányabban estek neki Stohlnak, amikor először igent mondott a csatorna felkérésére. A nemrég Orbánról, a nejével szembeni erőszakos fellépéséről valótlanságokat deliráló Nagy Bandó például ezekkel a szavakkal ment neki Stohlnak. „… a népszerűségemmel olyanokat csalnék oda arra a kormányszócsőre, lakájtévére, akik nekem „köszönhetően” lesznek nézőivé, annak a tévének, mely a mi közös pénzünkből lett megvásárolva ellenünk, és amelynek műsorvezetőit a mi közös pénzünkből tudják busásan megfizetni. Annak, amelyik azt szajkózza, amit „odafönt” elvárnak tőle. (…) A Fidesz pénzzel, közpénzzel (!) darálja be a gyöngéket, jellemteleneket és pénzsóvárokat.” A csatorna természetesen senki ellen nem lett megvásárolva. Sokkal inkább azon milliók érdekében, akik azért tolják a nemzet szekerét, hogy mielőbb a magyarok életszínvonala is Nyugat-Európa-i legyen.

Különösen a választás megsemmisítő versége után lehetett hallani ellenzéki politikusoktól a magyarokra, hogy gyöngék, jellemtelenek. Azért ugye, mert volt képük a nemzetellenes kommandót DK-stól, MSZP-stől elküldeni olyan messze a kormányrúdtól, amilyen messze csak lehet. Nem azért, mert Stohl András aTV2-n „bedarálta” őket. Hanem azért, mert maguk is el tudták dönteni, hogy a saját életük biztonsága, kiszámíthatósága tekintetében Orbán Viktor kínálatának minősége fényévekkel előtte jár a Gyurcsányfélékének. Stohlnak ehhez az ég világon semmi köze. Az ő szavaival: „Nekem az a dolgom, hogy szórakoztassam az embereket, teljesen mindegy, hogy melyik oldalon állnak”. A TV2 napról napra növekvő népszerűsége azt mutatja, hogy ennek a csatorna nézői is örülnek.

Horváth K. József – https://leander.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »