Pörgesd fel a zsírégetést a legerősebb HCA és CLA kombinációval! (x)

Pörgesd fel a zsírégetést a legerősebb HCA és CLA kombinációval! (x)

A fogyókúra, zsírégetés neked is újévi fogadalmad volt? Érzed, hogy hamarosan nyakunkon a nyár, a fürdőruhaszezon? Kezdj bele azonnal, ne hagyd az utolsó pillanatra! A brutál HCA és CLA kombinációval nem jelenthet gondot a szezon.

Ha a karácsonyi bejgli megtette hatását a hasadon, ne késlekedj, he halogasd! Vágj bele a változásokba az egyik legjobb zsírégető kombinációval, amellyel gyors fogyást érhetsz el!

Zsírégetés mesterfokon

A zsírégetés lényege az életmódváltás. Enélkül a különböző zsírégető tabletták szedése mit sem ér. És az sem mindegy, mit mivel kombinálsz.

A zsírégető vagy anyagcsere-fokozó készítményeknek két nagy csoportja van: a termogén és a nem termogén zsírégetők.

A termogén zsírégetők a testhőmérséklet és a pulzus megemelésével gyorsítják fel a zsírégetést, felpörgetnek, mintha sportolnál, ezáltal a szervezeted több kalóriát használ fel. Használatuk feltétele, hogy ne legyen semmilyen krónikus betegséged. Két termogén zsírégetőt még véletlenül se párosíts!

A nem termogén vagy természetes anyagcsere-fokozók nem emelik meg a vérnyomást, nem terhelik a szívet, sportolás nélkül fejtik ki zsírégető hatásukat. Azért ha látványos eredményre vágysz, mindenképp iktass be rendszeres intenzív testedzést és valamilyen diétát!

Hírdetés

A BodySelect Premium Supplements testsúlykontroll termékei segítenek a vágyott cél mielőbbi elérésében, mindezt ráadásul biztonságos módon teszik.

HCA és CLA, a zsírégetés nagymenő párosa

Ha komolyan foglalkoztat a zsírégetés, bizonyára hallottál már a két fantasztikus zsírégetőről, a HCA-ról (Hydroxycitric Acid, vagyis hidroxi-citromsav), és a CLA-ról (Conjugated Linoleic Acids, azaz konjugált linolénsav). Mindkettő nem termogén zsírégető, így együttesen is biztonsággal alkalmazhatóak. Sőt. Tapasztalatok azt mutatják, együtt működnek csak igazán jól, mivel felerősítik és kiegészítik egymás hatását.

  • HCA

    A HCA a garcinia cambogia gyümölcs héjában található vegyület, amelyet eredetileg fűszerezésre használtak. Az ayurvédikus gyógyászat évszázadok óta használja, mint természetes étvágycsökkentő és emésztést elősegítő szert. A HCA a vércukorszint szabályozásával megakadályozza az éhségérzet kialakulását, vagyis nem leszel éhes, ezért kevesebbet eszel. A hidroxi-citromsav a lerakódott zsír elégetésével állít elő energiát, emiatt növeli az energiaszintet, csökkenti a fáradtságérzetet, ezáltal lesz erőd és persze kedved edzeni.

     

  • CLA

    A CLA javítja a szellemi és fizikai teljesítőképességet. Hatására beindul a szervezet zsírégetése, mivel szabályozza a zsír és a fehérje anyagcserét, ezért javítja a táplálék hatékonyságát. Segítségével elkerülhető az állandó visszahízás, a jojóeffektus, minden fogyókúrázó rémálma. Segítségével szép szálkás izmaid lesznek.

  • Válaszd a HCA-CLA kombi zsírégető készítményt, amely azon túl, hogy serkenti a zsírégetést és csökkenti a testsúlyt, az étvágy csökkentése és az anyagcsere gyorsítása mellett, még a koleszterinszintre is vigyáz, valamint erősíti az immunrendszert is!


    Forrás:alfahir.hu
    Tovább a cikkre »