Pontot ért a Fradi feltámadása a BL-ben Mircea Lucescu csapata ellen

Pontot ért a Fradi feltámadása a BL-ben Mircea Lucescu csapata ellen

A Ferencváros hazai pályán kétgólos hátrányból egyenlítve játszott 2-2-es döntetlent szerdán az ukrán Dinamo Kijevvel a labdarúgó-Bajnokok Ligája csoportküzdelmeinek második fordulójában.
„Megfogyva bár, de törve nem…” – utalt az MTI beszámolója szerint a ferencvárosi szurkolótábor a Szózat egy sorával arra, hogy a vírushelyzet miatt csak a stadion egyharmadában lehettek nézők, ugyanakkor a szerencsés jelenlévők már jóval a kezdőrúgás előtt remek hangulatot teremtettek.

Nagy iramban indult a találkozó, az első kapura lövést Isael eresztette meg a 7. percben. Az első nagy helyzetre a 19. percig kellett várni, ekkor Mircea Lucescu vezetőedző tanítványa, Karavajev tört a 16-oson belülre, de közeli lövésére Dibusz leért.

Hírdetés

A 28. percben a vendégek büntetőből megszerezték a vezetést.

A vendégek magabiztosan futballoztak, a Ferencváros közel sem tudott olyan veszélyes helyzeteket kialakítani, mint múlt kedden Barcelonában. A hazaiak a legrosszabbkor, néhány perccel a szünet előtt kapták a második gólt: Bujalszkij lépett ki a leshatáron a jobb szélen, középre adott, Lovrencsics becsúszva próbált menteni De Pena elől, de csak minimálisan tudott a labdához érni, így a támadónak nem okozott gondot az üres kapuba passzolnia. 

Így a hazaiak nehéz helyzetből várták a folytatást.


Forrás:kronikaonline.ro
Tovább a cikkre »