Politikai kasszafúrók

Politikai kasszafúrók

Az ellenzéki egységben közben csak a kétség a biztos: a koncon összemarakodtak az elvtársak, máris felbomlott a szivárványos moslékkoalíció.

Ez igen gyorsan ment. Osztozkodnak, fosztozkodnak és pofozkodnak. Politikai gengsztertempó tombol a XX. kerületben.

Máris egymás torkának ugrottan a zsákmányon Pesterzsébet balliberó „felszabadítói”, akiknek bár a polgármesteri posztot nem sikerült elorozniuk Szabados Ákos elől, de a testületben többséget szereztek – no, nem a polgároknak, hanem szó szerint: maguknak. A kiéhezett hordák az október 13-i „győzelmük” robbanékony orgazmusát élvezve rögvest ráraboltak a kerület kasszájára. Mert hát bizony a modern kommenisták számára is csak a pénz az úr. A disznófejű nagyúr.

Aki nem hiszi, járjon utána!

Mert mit gondoltok, mi volt a „demokrata, européer, jogállami és piacgazdasági” ellenzék első intézkedése, ahogy bebetonozta magát a kerületi testületi többségbe? Azonnal gondoskodott róla, hogy megtömje a saját zsebét, vagyis biztosította a zsetont. (Kit érdekelnek már a lakosság problémái, ugyebár…)

Szóval – írta meg a Magyar Nemzet – az MSZP és a DK azon melegében húsz százalékkal megemelte az önkormányzati képviselők bérét. Az alakuló ülésen a balliberális többség által megszavazott húszszázalékos fizetésemeléssel a képviselők bruttó bére 411 ezer forintra nőtt. Hogy legyen mit a tejecskébe aprítaniuk… (Az ellenzék által előszeretettel „korruptozott” Fidesz–KDNP-s képviselők amúgy nemcsak elhatárolódtak a ballibsi vircsafttól, hanem leleplezték a kicsinyes ármánykodást: az eredetileg 5, 10, illetve 15 százalékos emelésekről készített javaslatokat módosította felfelé a pénzmániás baloldal.)

Az MSZP és a DK amúgy az LMP, a Párbeszéd és a Jobbik képviselőinek a támogatásával tudta felsrófolni a pénzpumpálást. Hírlik, a piszkos üzletért cserébe a Párbeszédet négy, az LMP-t három, a Jobbikot két külsős bizottsági hellyel fizették ki, plusz a Jobbik még egy tanácsnoki pozícióval is lekenyerezték. (Úgy, hogy ezeknek a pártoknak csak egy-egy önkormányzati képviselőjük van…)

Hírdetés

A koncon olyannyira összemarakodtak az elvtársak, hogy már a rajtgépnél felbomlott a szivárványos moslékkoalíció. A XX. kerületi ellenzéki gittegyletből kifarolt a Momentum Mozgalom (tán kevesellte neki megajánlott „jutalomfalatkát”), de azonnal akadt ugyebár jelentkező a megüresedett szerepre: a prostituálódott Jobbik.

„Azt tapasztaltuk, hogy a partneri viszony a választásokat követően megbomlott. Az MSZP és a DK hatalomgyakorlási stílusát a Momentum Mozgalom nem tudja magáévá tenni, így az önkormányzat közös irányításának nem láttuk érdemi lehetőségét, a felkínált bizottsági elnöki tisztségeket nem vállaltuk el”

– mutatta be az ellenzék disznóságait a Momentum helyi szervezetének közösségi oldalán Somodi Klára és Szőnyi Attila önkormányzati képviselő.

Mit lehet ehhez hozzátenni? Így „kormányoztok” ti…

Szép, új világ. Szép, új világ?

https://nullker.blogstar.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »