Polgármesterek … a magyar nemzet a végóráit éli…

Áder János köztársasági elnök 2015-ben elérkezettnek találta az időt, hogy felhívja a figyelmünket a magyar nemzet a végóráit éli.
http://www.realzoldek.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=6628

Államelnökünk véleményé első számú kiszolgálója Szita Károly polgármester. Karmester Szita úr a polgármesterek körében Áder János köztársasági elnök klímával kapcsolatos hisztéria keltésének.

Reális Zöldek levele Szita úrnak, amelyre a polgármester úr nem tartotta szükségesnek, hogy válaszoljon.

Szita Károly úr

polgármester

Tisztelt Polgármester úr!

A Föld hőmérsékleteinek átlagai nem reprezentáns hőmérséklet értékek, a Föld globálisnak nevezett hőmérsékleteinek nincs fizikai jelentése.

A széndioxid jelentősen nem befolyásolja a klímát! A növényvilágnak viszont nélkülözhetetlen feltétele, több széndioxid zöldebbé varázsolja a planétánkat.

Az EMBER életfunkciója nem környezetszennyező.
A széndioxidnak nagy szerepe van a növények életében. A zöld levelű növények napfény és a bennünk található klorofill katalitikus hatása folytán a levegő széndioxid tartalmából cukrot állítanak elő oxigén egyidejű felszabadulásával. A növények nappal széndioxidot fogyasztanak és oxigént termelnek.
A globális felmelegedés, egy olyan hazugság, amelynek célja a civilizáció lerombolása! A széndioxid, korunk legnagyobb tudományos botránya!
Klímaváltozás mindig is volt és lesz!
Az utóbbi két évtizedben 20 alkalommal rendeztek az ENSZ égisze alatt klímakonferenciát, és a párizsi lett az eddigi tárgyalássorozatok mélypontja, ugyanis klímaváltozás megelőzését tűzték zászlójukra a szervezők.
Az éghajlat természetes okok miatt változik. A széndioxid nem káros anyag. Nem a széndioxid okozza a melegedést, hanem a melegedés váltja ki a széndioxid koncentráció emelkedését. A széndioxid légtrágya!

A Reális Zöldek Klub civil szervezet véleménye szerint Áder János államelnök úr nem tartja tiszteletben a magyar polgárok akaratát!

A reális zöldek véleménye szerint a Köztársasági Elnök úrnak nincsen meg a hazai támogatottsága, hogy a magyar polgárok képviseletében szóljon a Global Climate Action Summit konferencián!

Áder János köztársasági elnök úr egymillió aláírás begyűjtését ígérte meg a fenti társaságnak. A mi népünk bölcs, a Köztársasági Elnök úr ígéretétől eltérően kevesebb, mint 200 000 aláírást sikerült begyűjteni, többek között annak révén, hogy 13 éves kortól mindenkinek joga volt aláírónak lennie.

A MIGRÁCIÓ és az ENERGIEWENDE fedi egymást!

Hírdetés

A problémák egymáshoz kapcsolódnak, s egymást átfedik. Az egyik megoldása nagymértékben feltételezi a másik megoldását is.

A migráció és Németország által az Európai Uniónak ajánlott energiapolitika az ENERGIEWENDE teljes mértékben kapcsolódik egymáshoz, fedi egymást. Annyira kapcsolódnak egymáshoz s annyira fedik egymást, hogy egyáltalán mindegy hol kellene kezdenünk a két probléma megoldását.

A Kormány a migrációval kezdete,.

A migráció problémájának a megoldáshoz az Kormány hozzákezdett.

A REÁLIS ZÖLDEK VÉLEMÉNYE SZERINT Polgármester úrnak San Franciscóba bal – liberális társasággal való együttműködése, a Kormány migráns politikájának a hátba szúrása volt.

Budapest, 2018-10-09

Tisztelettel: Juhos László, reális zöldek elnöke

Szita úr a politikai széljárásba állását folytatta:

Még nem az a baj, hogy épül egy 100 MW-os naperőmű. Az a nagyobb probléma, hogy 5 éven belül a naperőműves kapacitás akár 3000 MW is lehet. Zolinak igaza van. Valószínű az első 5-10 évben olcsóbb importot fog kiváltani – ha addig nem épül meg egy nagy energiatároló.

De az is kérdés, hogy mi lesz 25 év múlva a kínai tulajdonú jó 100 hektárral.

.

Hazaárulás!

Világrekord túlszárnyalva!

A trianoni békediktátum révén a Magyarország területéből nyolc ország részesült. Hasonló a világ egyetlen országával sem történt.

Palkovics László miniszter és Szita Károly kaposvári polgármester külföldi céggel való együttműködése révén, hazánk területéből kilenc ország részesül. Kína tulajdonába került 100 hektár.

A hazaárulás állam elleni bűncselekmény, amely megvalósul külföldi

céggel való kapcsoltfelvétellel azzal a céllal, hogy sértse az ország területi épségét.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »