Pokorni példát mutatott a balliberális siserehadnak

Pokorni példát mutatott a balliberális siserehadnak

Osztogatás és fosztogatás helyett önmérsékletet: a XII. kerület fideszes polgármestere egy, azaz egy alpolgármesterrel is beéri.

Így kell ezt csinálni. Nem pofázni kell a takarékosságról, hanem tenni érte. Valahogy úgy, ahogy Hegyvidék polgármestere csinálja. Merthogy

Az október 13-i budapesti vész, a gyurcsányista balliberális gátlástalanság feltámadása óta a Nullker bloggerei élen jártak a fővárosi és kerületi rémtörténetek feltárásában. Kibontottuk az igazság minden részletét, így kiderült róla, hogy az valójában: gazság. Merthogy nem más történik, mint hogy a szivárványos moslékkoalíció rárepült a koncra, vagyis rárabolt az önkormányzatok kasszájára.

Az ellenzéki pozícióosztogatás vezetett oda, hogy tovatűnt a kampányban ronggyá ígért takarékoskodás (és az átláthatóság is persze).

Vályúhoz rohantak a balliberó gittegyletek, így mind követelte a helyét: így lett KariGeri álzöld főpolginak mindjárt öt, azaz öt helyettese, no meg a balsorsú kerületek új, ejtőernyős ellenzéki viccvezéreinek is úgy cirka három-négy alpolgármestere. Jó, ropogós magyar forint százezrekért, akár millióért per hó, persze az adófizetők „lelkes” támogatásával.

Hírdetés

No de mit tesz a „korrupt, tolvaj” Fidesz-KDNP, ahol megőrizte a kerület vezetését? Korruptkodik és rabol – mármint a függetlenobjektív média szerint. Figyeljük csak a XII. kerületet!

Pokorni Zoltán, a Hegyvidéket immár 13 éve irányító, ezúttal is újraválasztott kormánypárti polgármester nemhogy növelte, hanem még csökkentette is alpolgármesterei számát, az eddig háromról egyre, vagyis egyre. A kerületben így ezentúl csak és kizárólag Font Krisztina segíti majd helyettesként Pokorni munkáját. Úgy tűnik tehát,

Le a kalappal Pokorni polgármester előtt. MSZP-s, DK-s, momentumos, párbeszédes hölgyek és urak, lehet utána csinálni! Asztal fölé a kezeket, és kiüríteni a zsebeket!

https://hegyvidek.blogstar.hu/

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »