Pokollá teszi budapesti belvárost a zsidó vonulás – vasárnap

Grasszálnak a PT tagjai vasárnap Budapesten. Kivétel nélkül mind magyar gyalázók!

Vasárnap délután több órára lezárják majd a Dohány utca, a Wesselényi utca, a Károly körút, a Bajcsy-Zsilinszky út, az Andrássy út, a József Attila utca és a Széchenyi tér egy-egy szakaszát is.

Szintén vasárnap hosszabb időre szakaszosan lezárják a. . .

Pázmány Péter sétány – Clark Ádám tér – Lánchíd – Apród utca – Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Alagút utca – Attila út – Bem rakpart – Fő utca – Jégverem utca – Goldman György tér – Műegyetem rakpart – Szent Gellért tér – Szabadság híd – Fővám tér útvonalat, továbbá az Árpád híd – Népfürdő utca – Népfürdő utca déli lehajtó útvonalat, és az Árpád fejedelem útja – Bem rakpart – Germanus Gyula park – Clark Ádám tér – Fő utca – Jégverem utca – Lánchíd – Margit híd északi rakparti lehajtó útvonalat.

Hírdetés

A Budapesti Közlekedési Központ szerint a forgalomkorlátozások a tömegközlekedésben szombaton csak a Margitszigetet – és ezzel a 26-os busz közlekedését – érintik. Vasárnap azonban rövidebb-hosszabb időre lezárják az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpartot, ezért ezen több járat útvonala is módosul. Aki a belvárosba tart, annak érdemes ezen a napon a metrót vagy a 4-es, illetve a 6-os villamost választania – írja az MTI.

2016. április 14. 14:09
Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld Tagged: cionista helytartók, Magyarország Cionista Gyarmat!, PT (párhuzamos társadalom)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »