Pofátlanul hazudik a kormányzati média – NEM LESZ A JOBBIK RÉSZVÉTELÉVEL VÁLASZTÁSI KOALÍCIÓ!

Legutóbbi sajtótájékoztatómon mondottakat a közpénzen eltartott kormányzati szennymédia úgy „adta vissza” az állampolgároknak, hogy a Jobbik már választási koalíciót kötne az LMP-vel és a Momentummal, holott ezt többször is kategorikusan cáfoltuk. A Jobbik egyedül indul a 2018-as országgyűlési választáson, és mind a 106 egyéni választókörzetben saját jelöltet fogunk indítani.

A kormányzat hazug médiamunkásai azonban folyamatosan arról beszélnek, hogy lesz választási koalíció. Tehát a gyengébbek és a hazugok számára még egyszer: NEM LESZ A JOBBIK RÉSZVÉTELÉVEL VÁLASZTÁSI KOALÍCIÓ!

Hírdetés

Az is elképesztő, hogy amikor arról beszélek a sajtótájékoztatón, hogy a választások után elképzelhetőek egyeztetések bizonyos szakmai kérdésekben a XXI. századi pártokkal, addig a kormánysajtó folyamatosan választási koalíciót emleget, holott a kettő messze nem ugyanaz. Az elmúlt hónapokban 80 pert veszítettek a kormányzati hazugsággyárak a Jobbikkal szemben, amely jól mutatja működésük lényegét: bármilyen hazugságot és undorító lejárató kampány bevetnek Orbán Viktor hatalmon maradásáért.

Volner János – hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »