Pofátlan összegekért kínálnak jegyet a Magyarország–Montenegró meccsre

Pofátlan összegekért kínálnak jegyet a Magyarország–Montenegró meccsre

Hivatalosan két és fél óra alatt minden jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott utolsó Európa-bajnoki selejtezőjére, ami november 19-én Montenegró ellen vív a Puskás Arénában.

Ahogy arról korábban az Infostart is beszámolt, a hazai Eb-selejtezőkre több mint 30 ezer szurkoló már előzetesen, bérlet formájában megváltotta a jegyét. Péntek délelőtt első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatták meg belépőjüket, és csak ezt követően kezdték meg a jegyek nyílt árusítását.

Hírdetés

Miután pillanatok alatt elfogytak a jegyek a magyar válogatott következő meccsére, azonnal „beindult a feketepiac”, ahol péntek délután még „csak” 30 ezer forint volt a belépők ára, majd délutánra elszabadultak az indulatok és az árak – írja a Sportal.hu. Egy Fejér vármegyei „próbálkozó” 110 ezer forintért kínálta a jegyét.

A hirdető még szerződést is kötne a vevővel. „Ilyen egy korrekt kereskedő” – jegyezi meg a sportoldal, hozzátéve: kissé gyanús, hogy korábban 200 ezerért kínálta a belépőt, de, ha így volt végül úgy tűnik engedett.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »