Pofátlan hazugság Kiss Lászlótól: "pénzt kért a szexért az áldozat"

Pofátlan hazugság Kiss Lászlótól: "pénzt kért a szexért az áldozat"

Bár Kiss László úszókapitányi és alpolgármesteri posztjáról is lemondott az erőszakolási botrány miatt, egyre több információ lát napvilágot az üggyel kapcsolatban.

Bár Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke arra hívta fel az újságírók és kiadók figyelmét, hogy a hivatal eljárásának lezárultáig ne hozzanak nyilvánosságra újabb részleteket Kiss László volt úszószövetségi kapitány ügyében, a Blikk ma újabb információkkal állt elő.
 
A bulvárlap a birtokába jutott bírósági ítéletből megtudta: a megerőszakolt lány feljelentése után egy nappal 8 rendőrnő jelent meg a Nemzeti Sportuszoda igazgatójánál, aki felhívta az irodájába Kiss két tettestársát. Egyikük kiszúrta a rendőröket, ezért megbeszélték, hogy mindent tagadnak, később azt állították, az elkövetés időpontjában nem is voltak az uszodában.
 
Ennél is messzebbre ment Kiss László, erről a dokumentumban ezt írják:

Hírdetés

„Kiss László III. r. vádlott felvetette azt az ötletet, hogy későbbi kihallgatá­saik során mondják azt, hogy… velük ugyan önként közösült, de 200 Ft-ot kért a közösülésért, és feljelentését azért tette meg, mert neki a 200 Ft-ot nem adták meg. Tény, hogy L. és V. vádlottak Kiss Lászlónak e javaslatát elvetették.”

Korábban más források arról számoltak be, hogy Kiss Lászlóék 100 forinttal akarták elhallgattatni a megerőszakolt lányt.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »