Pitvaroson még emlékeznek a rejtélyes idegenekre, akik viselkedni tanították az élősködő cigányokat

Pitvaroson még emlékeznek a rejtélyes idegenekre, akik viselkedni tanították az élősködő cigányokat

Pitvaroson tartott november 14-én este lakossági tájékoztatót a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Az eseményt a művelődési házban tartották a Jobbik helyi szervezetének rendezésében, melyen a mozgalom tagjai mellett több helyi és térségbeli lakos vett részt.

A rendezvényen László Attila MÖM országos vezető és Vajda Norbert MÖM déli régiós vezető mutatta be a szervezet működését, eredményeit. Az eseményen részt vevő és jelenleg a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz tartozó hazafiak egy része már néhány évvel ezelőtt megfordult a településen.

Akkoriban egy élősködő cigány család üdvöskéi terrorizálták a helybélieket egészen addig, ameddig a hazafiakból álló csoport nem nyújtott célirányos és hathatós segítséget.

Hírdetés

Mint a rendezvényen kiderült, a helyi lakosokban még mindig elevenen élnek azok az emlékek, mikor éjszakánként "rejtélyes idegenek" jelentek meg Pitvaroson és "meggyőzték" az akkoriban erőteljesen közösségellenes magatartást tanúsító helyi „nagycsaládot” a viselkedési szokásaik megváltoztatásának szükségszerűségéről.

Talán ezt a emléket tükrözte az a nemzetiszínű szalag, amivel megajándékozták és külön köszöntötték házigazdák a mozgalom vezetőit.

Egyébiránt még ebben az évben újra ellátogatnak a mozgalom képviselői a településre, mivel a lakossági tájékoztatót követően elhatározásra került a MÖM térségbeli csoportjának megalakítása.

(MÖM-hírszolgálat nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »