Pitvaroson még emlékeznek a rejtélyes idegenekre!

A helyi lakosokban még mindig elevenen élnek azok az emlékek, mikor éjszakánként rejtélyes idegenek jelentek meg Pitvaroson és meggyőzték akkoriban erőteljesen közösség ellenes magatartást tanúsító helyi „nagycsaládot” a viselkedési szokásaik megváltoztatásának a szükségszerűségéről.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Pitvaroson tartott november 14-én este lakossági tájékoztatót a Magyar Önvédelmi Mozgalom.
Az esemény a Jobbik helyi szervezetének rendezésében a Művelődési Házban volt megtartva, melyen a mozgalom tagjai mellett több helyi és térdégbeli lakos vett részt.

A rendezvény keretében László Attila MÖM országos vezető és Vajda Norbert MÖM déli régiós vezető mutatta be a szervezet működését, eredményeit.

Hírdetés

Az eseményen résztvevő és jelenleg a Magyar Önvédelmi Mozgalomhoz tartozó hazafiak egy része, már néhány évvel ezelőtt megfordult a településen.

Akkoriban egy helyi élősködő „nagycsalád” üdvöskéi terrorizálták a helybélieket egészen addig, ameddig a hazafiakból álló csoport nem nyújtott célirányos és hathatós segítséget.

Mint a rendezvényen kiderült a helyi lakosokban még mindig elevenen élnek azok az emlékek, mikor éjszakánként rejtélyes idegenek jelentek meg Pitvaroson és meggyőzték akkoriban erőteljesen közösség ellenes magatartást tanúsító helyi „nagycsaládot” a viselkedési szokásaik megváltoztatásának a szükségszerűségéről.

Talán ezt a emléket tükrözte az a nemzeti színű szalag, amivel megajándékozták és külön köszöntötték házigazdáink a mozgalom vezetőit.

Egyébiránt még ebben az évben újra ellátogatnak a mozgalom képviselői a településre, mivel a lakossági tájékoztatót követően elhatározásra került a MÖM térségbeli csoportjának a megalakítása.

MÖM hírszolgálat


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »