Pislákol még az élni akarás Merkelisztánban: így futamít meg egy 17 éves német lány két rátámadó "fiatalt"

Az egész „német” és „magyar” sajtó azon háborog, hogy egy kipával a fején Berlin utcáin sétálgató izraeli állampolgárságú arabot – feltehetően Moszád-ügynököt – egy szíriai sáska megtámadott, s nadrágszíjával csépelte. A zsidómániás Merkel az eset nyomán már „háborút is hirdetett az antiszemitizmus ellen”. Közben az észak-rajna-vesztfáliai Essen városában a rendőrség keresi azt a két gyáva rablót, akik néhány nappal ezelőtt orvul megtámadtak egy 17 éves német lányt – közli a rendőrségi körözést videófelvétellel az NRW TV nyomán a BadenWürttemberg freiheitlich-patriotisch-traditionsbewusst hazafias hírportál.

A két „fiatal” az esseni földalatti Viehofer Platz nevű megállójának lépcsőjén hátulról észrevétlenül nyomába eredt egy 17 éves, éppen telefonáló német lánynak, s az egyik hátulról sörösüveggel fejbe vágta, mire a lány füléhez tartott telefon darabokra törve a földre hullott. Az áldozat az ütéstől egy pillanatra láthatóan megrendült, de nem vesztette el a lélekjelenlétét, fölvette a küzdelmet, nem hagyta magát a földre vinni. Néhány másodperc múlva odaért hozzájuk a lépcsőn lefutó másik génhulladék is, akit a leütőjével birkózó lány egy jól irányzott tökönrúgással fogadott.

Hírdetés

A rúgástól és a lány önvédelmi mozdulataitól a két gyáva patkány megijedt, és a lépcsőn fölfelé loholva pánikszerűen elmenekült a helyszínről. Az egyik takony menekülés közben még meg is botlott a lépcsőn. A bátor lány először utánuk indult volna, de amikor látta, hogy már eltűntek, meggondolta magát. Az esseni rendőrség közleményében az is olvasható, hogy a térfigyelő-kamerák tanúsága szerint két „fiatal” már a felszínen, a Rottstraße és Pferdemarkt területén elkezdte követni a 17 éves lányt, majd végül a földalatti Viehofer nevű megállójába levezető lépcsőket találták alkalmasnak a rablótámadás végrehajtására.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnrwaktuelltv%2Fvideos%2F1871425592879415%2F&width=480&show_text=false&height=360&appId

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »