Pintér úr, minden rendben?

Pintér úr, minden rendben?

Szolnoki olvasónk írja:

Sajnos Szolnok is az egyre súlyosabban cigányfertőzött települések közé tartozik, mely mindinkább szembe tűnik a normálisabb ittenieknek. Csak a mai napon és csak egy órán belül három helyszínen is találkoztam olyan esetekkel, melyeknek nem éppen rokonszenves szereplői cigányok és az általuk vezetett autóik voltak, és egyáltalán nem volt lélekemelő egyik sem!

Az első a Praktiker áruház parkolójában volt, ahol egy idősebb úriembert próbált meg rávenni erőszakkal egy pohos, bajuszos cigány arra, hogy vegyen tőle 40.000 Ft-ért valamiféle szar kacatot. Én már csak azt láttam és hallottam, amikor az idős úriember nagy nehezen és felemelt hanggal tudta csak visszautasítani ezt a "szuper ajánlatot", hogy övé lehessen a bizonytalan eredetű áru.

A végén, miután elhajtott a két cigány az MEH-935 forgalmi rendszámú, ezüst színű Audi A6-os autóval, megkérdeztem tőle, hogy minden rendben van-e. Ő zaklatottan közölte velem, hogy most már igen, mert visszakapta nagy nehezen a 40.000 forintját, amit a cigány egy hirtelen mozdulattal kikapott a nyitott kocsiablakon keresztül az anyósülésről azzal a szöveggel, hogy ezért a pénzért az övé lehet az összes általa vehemensen ajánlott, de vélhetően gagyi, esetleg lopott cucc!

Ezután, kb. fél óra múlva és ettől csak pár száz méterrel odébb, a Family Center parkolójában láttam két, járó motorral leparkolt, tipikusan cigány autót (egy Audi A6 és egy 7-es BMW – MLF-640), amelyet kigyúrt tetkós cigánybűnöző-kinézetű gazdáik csak úgy "rajosan", keresztbe lehajítottak, persze több autó helyét is elfoglalva.

Hírdetés

Kis idő múlva ők is feltűntek jó nagy hanggal és a nőikkel egyetemben a bevásárlásból, persze csak hogy mindenki őket nézze és hallja.

Ezután kb. fél órával az egyik belvárosi utcából kihajtva láttam a következő, szintén tipikusan cigány autót NVY-082 (onnan is lehet tudni, hogy nagy értékű, tuti szabálytalanul parkol és egy olvasó gyöngysor kereszttel lóg a visszapillantó tükörre akasztva, mint általában a cigány rajcsávók autóiban).

Természetesen ez is tök szabálytalanul, a stop vonal előtt pár méterre, a kanyarodó sávban lett letámasztva egy férfiruha-üzlet előtt, nehogy a "szegín" tulajdonosnak sokat kelljen már gyalogolnia, meg legalább azt is lehet látni, hogy ő mennyire raj, őt nem érdeklik a szabályok!

Ez a három eset körülbelül egy óra alatt zajlott le egy vidéki városban, úgyhogy mindenkinek lehet sejtése, hogy ez országos szinten és az összes települést tekintve, valamint 24 órával számolva mennyi szabálytalanságot jelenthet. És akkor még nem is beszéltünk az általuk elkövetett igazi, erőszakos bűncselekményekről.

Az mindenki által gyanítható, csak Pintér "Két hét alatt rendet teszek" Sándor számára nem világos, hogy honnan van pénzük ezekre a néha vagyonokat érő autókra olyanoknak, akik sokszor a nyolc általánost sem járták ki. Legális jövedelemből biztosan nem telne rá egyiknek sem, mert ilyen szintű "végzettségekért" ennyi pénzt egy munkahelyen sem igazán osztogatnak.

Sajnos, amíg a cigányok szavazatait olcsón és nem nagy mutatványokkal könnyen meg lehet szerezni, addig Pintért és a Fideszt, valamint az általuk kézivezérelt NAV-ot sem igazán zavarja, hogy az utóbbi években szinte mindenhol és exponenciálisan elszaporodtak a nagy értékű autókkal vagánykodó cigánybűnözők, akik valószínűleg nem nyolc órai munkával keresik meg az akár több tízmillió forintot is a járműveikre, miközben sok-sok ezer diplomás, törvénytisztelő embernek soha az életében nem lesz ilyen autója (sem), az már biztos!

Buga Jakab


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »