Pintér Sándor titokban a betelepítést készíti elő Mezőkövesden – legalábbis Fidesz-logikával élve

Pintér Sándor titokban a betelepítést készíti elő Mezőkövesden – legalábbis Fidesz-logikával élve

A Fidesz már Pintér Sándort is migránsok befogadásával vádolja? – ezt a kérdést tette fel Lukács Attila, a Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje, miután a primitív habonyi lejárató propaganda elérte Mezőkövesdet is, azzal a hazugsággal riogatva a lakosságot, hogy a Jobbik majd migránsokat fog a a mezőkövesdi laktanyába költöztetni. Ehhez képest kiderült, a laktanya a Pintér család tulajdona.

Lukács Attila pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, eddig egyetlen párt engedett be migránsokat az országba, a Fidesz: több ezret azért, mert szépen kopogtattak, 20 ezret pedig azért, mert fizettek. Budapesten már lakhatási támogatást is kapnak.

Hírdetés

Ezek után Lukács szerint, ha valaki a helyi laktanyába migránsokat akar telepíteni, az a csak a Fidesz lehet. Azért is – tette hozzá – mert a laktanyát jelenleg Pintér Sándor belügyminiszter családja birtokolja. A tulajdonos Immobil 2000 Kft. ügyvezetője Pintér Sándor felesége, a társaság tagjai Pintér Sándor lányai. A Fidesz logikáját követve tehát minden bizonnyal Pintérék már titokban a betelepítést készítik elő.

(Kuruc.info)

"Ha migráns Ahmed három gyermekével érkezik, akkor megkaphatnak 10 millió Ft támogatást és ugyanennyi kedvezményes hitelt"

Azt sem verték nagydobra, hogy Budapesten folytatják a kopogtatást illedelmesék: titkos albérletek várják őket a fővárosban


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »