Pillangókéssel próbáltak a "fiúk" matricát kölcsönözni, de végül szerényen beérték készpénzzel is

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két "fiatalkorú gödöllői fiú" ellen (mert vannak felnőttkorú "fiúk" is a bűnügyi hírekben bőven – a szerk.).

A gyanúsítottak a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2016. január 15-én 17 óra körüli időben a Gödöllői MÁV állomás egyik peronján mentek oda a sértetthez. A fiút egy pillangókéssel megfenyegették és pénzt, valamint a diákigazolványa érvényesítő matricáját követelték tőle. A gyanúsítottak egyike a kést a sértett oldalához nyomta, és közölte vele, hogy ha nem ad neki pénzt, akkor meg fogja szurkálni. Társa közben a sértettet ököllel megütötte, majd átkutatta a kabátja zsebeit. A két fiatal ezt követően elment a helyszínről.

A gödöllői rendőrök a feljelentést követő adatgyűjtés eredményeként azonosították, majd 2016. január 16-án a hajnali órákban a lakcímén elfogták mindkét gyanúsítottat, akiket a Gödöllői Rendőrkapitányságra állítottak elő, és kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.

Hírdetés

A nyomozóhatóság kezdeményezte mindkét "fiatal" előzetes letartóztatásának elrendelését.

Ellenük a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

(Police.hu nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »