Pilis:fizetett LMP-s aktivista, fideszes és rejtett erőforrás a Jobbik listáján

8 általánost végzett LMP-s, hasonló cigány, fideszes: elkezdődhet a szebb jövő a Pest megyei faluban is a Jobbik listájával. De mi vagyunk a “bomlasztók”, hogy ezt leleplezzük.

Középen Gajdosné, tőle balra az LMP-s Szekszárdi-Berinszki Zsófia, háta mögött kisebbségi barátnője, Nagy Anna. Együtt már nagyon sok osztályt végeztek.

Helyi informátorunk írja: érdemes megnézni a Pilisen jelenleg Jobbik néven működő szervezet történéseit és jelöltjeit. Található köztük olyan fekete cigány lány mint az éjszaka, érdeme nagyjából ennyi, végzettsége ennek megfelelő. Viszont Pilisen jó sok a cigány, hát kell a voks, bármi áron, bárkitől.

A kép baloldalán szereplő “értelmiségi” jelölt Berinszki Zsófia (8 általánossal), aki 2010-es parlamenti választások során, egy nagyon kemény kampányidőszakban az LMP szórólapjait szórta szét a település összes postaládájába 5.000 forintért!

Az LMP-nek is kampányol, ha megkérik rá.

A szebb jövő és a néppárti nyitás záloga. Kell a voks, na!

Hírdetés

A középső hölgy, Gajdosné Nagy Tímea 2010-ig a Fidesz színeiben ült az önkormányzati testületben, éveken keresztül a Jobbikot fúrta, amíg a ténylegesen hazafias gondolkodású tagközösséget szét nem verte, és így lett mar 2010-ben polgármesterjelölt, hogy nem volt Jobbik tag. Mindez tehát nem hátráltatta jobbikos karrierjét, sőt. Gajdosné 2010-ben kiment a Magyar Szigetre, ahol a Vona Gabival leült beszélgetni, és a tagszervezet megkérdezése nélkül felülről jött az információ ,hogy ő a polgármesterjelölt! A sokoldalú nő azelőtt családsegítő volt, cigányházról cigányházra járt, talán innen az ötlet a kisebbségi jelöltre. Most már csak a politizálásból él.

Berinszki-Szekszárdi Zsófia jobbikos jelölt ellen 2010-ben etikait szeretett volna néhány tag az LMP-zése miatt, de Gajdosné ezt csípőből megakadályozta.

https://www.facebook.com/anna.nagy.372661?fref=ts

https://www.facebook.com/zsofia.berinszki?fref=ts

A Jobbik vezetése évek óta tisztában van azzal, hogy mi folyik Pilisen, hogy szakmailag, erkölcsileg méltatlan elemek jelöltté válhattak (1-2 kivétel akad még), mert erről helyi lakosok tájékoztatták őket. Azonban szokás szerint semmi sem történt. Azon kívül, hogy a pilisi Zábráczki László szakmunkás végzettséggel a Jobbik fizetett környezetvédelmi tanácsadója lett, feleségét elhagyva, tartásdíjat nem fizetve. Hajrá, keresztény erkölcsiség!

Ezek indulnak most Pilisen, Jobbikként. Vicc. Pilis egy kis állatorvosi ló, de nagyjából mindenütt ez a tendencia az országban. A pártvezetés káros tevékenységén felül ezért bukkannak fel egyre ostobább, egyre alkalmatlanabb és egyre magyartalanabb jelöltek.

magyarhajnal.com


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »