Piedone visszatér – már forgatják is az új epizódokat

Piedone visszatér – már forgatják is az új epizódokat

A legendás filmsorozat már Bud Spencer nélkül készül méghozzá egy másik, ismert olasz színész főszereplésével.

A Gomorra című olasz tévésorozatból ismert Salvatore Esposito alakítja Bud Spencer utódját a legendás sorozat feldolgozásában – írja a hvg.hu. A portál a német Bild-re hivatkozik, amely Ich bin der neue Bud Spencer (Én vagyok az új Bud Spencer) címmel arról tudósított, hogy Hamburg Speicherstadt raktárnegyében már el is kezdődött a forgatás.

A Peppe Fiore (forgatókönyvíró) és Alessio Maria Federici (rendező) által jegyzett sorozat sztorijában Manuele Rizzo nyomozó (Bud Spencer) tanítványaként tűnik majd fel Vincenzo Palmieri (Esposito), aki évekkel később azért tér vissza Nápolyba, hogy végleg leszámoljon a múltjával és szembenézzen démonaival.

Hírdetés

Az előzetes hírek szerint a sorozatból egyelőre csak 4 epizód készül, amelyben olyan színészek jelennek majd meg, mint Peppe Fiore, Laura Grimaldi, Paolo Piccirillo, sőt még Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is szerepet kapott.

A portál emlékeztet rá, hogy eredetileg négy Piedone-film készült: Piedone, a zsaru (1973.), Piedone Hongkongban (1975.), Piedone Afrikában (1978.), Piedone Egyiptomban (1980.). Az új sorozat tehát nem remake lesz, hanem az eredeti filmek egyfajta folytatása. Bár Bud Spencer talán legismertebb filmjéből, a Különben dühbe jövünkből már készült újra gyártott mozi is.

(A nyitóképen a Bud Spencer nyomdokaiba lépő Salvatore Esposito.)


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »