PhD-ből diszlexiába

PhD-ből diszlexiába

„A Karácsony Gergelynek a Fidesz azt üzente című epikus népdalt dúdolgattam épp a nagykörúti dugóban ücsörögve. Arra gondoltam, micsoda unalmas arc ez a Gál J. Már másodszor adja el ugyanazt a kommunikációs panelt a megtévesztett szavazóknak, miszerint Karigeritől annyira fél a kormánypárt, hogy bármit kérhet, csak ne induljon el. Merthogy az önkormányzati választás előtt is ezt üzenték. Persze a legfelsőbb körökből. Állítólag. Meg nem nevezett, megrögzött, üzengető fideszesek.

Nehéz lehet a politikai tanácsadó dolga egy ilyen papucs orrán pamutbojt csávóval, mint Karácsony, aki egy hét alatt képes volt ledolgozni magát a PhD-ből a diszlexiába.

Hírdetés

Aki már ott tart, hogy hiperpasszivitási szövődményei vannak a nyírtassi gyerekkor miatt. Hátrányos helyzetében még az önéletrajzát se tudta megírni, kifog rajta az adjunktus szó, a doktori és a nyelvvizsga mellett a jogosítvány sem jött össze, megunta már ezt a városvezetés dolgot, a miniszterelnök-jelölti képességei pedig abban állnak, hogy magas és vékony. Karácsony Gergelyből a miniszterelnök olyan, mint a biodízellel tankolt Tesla vagy a gyöngyhalász az Everesten.”

Szikszai Péter: Karácsony Gergelynek a Fidesz azt üzente


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »