Pezsgővel locsolta le Putyint Lewis Hamilton

A twitterezők a Forma–1-es pilóta testi épségéért aggódnak.

Lewis Hamilton, miután megnyerte vasárnap a Forma–1 Orosz Nagydíját és megkapta a legjobbnak járó kupát Vlagyimir Putyintól, belekezdett a szokásos ünnepi rituáléba, nevezetesen a pezsgő szétlocsolásába. Ezúttal viszont az orosz elnök is kapott belőle egy fröccsenésnyit távozóban, testőre ugrott mögé, hogy megakadályozza a drága öltöny komolyabb elázását.

Hírdetés

A Twittert hamar elárasztották az esetből morbid viccet kreáló megjegyzések. Az egyik felhasználó attól félti a Forma–1-es pilótát, hogy lakásánál megjelenik a Putyin politikai ellenségeinek kivégzésére szakosodott csapat, egy másik azt a kérdést teszi fel, vajon mennyi idő múltán találják meg Hamiltont holtan a kádjában. Valaki pedig arra figyelmezteti a versenyzőt, hogy nézzen a háta mögé, ugyanis lefröcskölni egy olyan valakit, aki lebombázhatja az embert ezer mérföld távolságról, nem jó ötlet.

Viszont ahogy a Daily Mail írja, a két férfi barátságos perceket töltött egymás társaságában, az elnök még meg is ölelte Hamiltont, mielőtt az a pódiumra lépett volna. A pilóta pedig állítólag azt közölte Putyinnal, hogy Oroszország gyönyörű.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »