Petrás Mária kitiltása miatt háborodott fel a Hazatérés Temploma

Mint arról tegnap beszámoltunk nem léphet fel Petrás Mária népdalénekes a Dohány utcai zsinagógában, miután hazudoztak róla. Például azt, hogy a Magyar Szigeten lépett fel vagy azt, hogy a Kárpátia frontemberének, Petrás Jánosnak a testvére. Később ezeket az értesüléseket az alfahir.hu megcáfolta.

Az esettel kapcsolatban a Hazatérés Templomának gondnoksága is fontosnak tartotta, hogy kiadjon egy közleményt, amit változtatás nélkül közlünk:

Hírdetés

“A Hazatérés Temploma közleménye

A Hazatérés Temploma mély megütközéssel értesült arról, hogy a MAZSIHISZ arra való hivatkozással, hogy Petrás Mária az ifj. Hegedűs Loránt által vezetett gyülekezet ünnepi alkalmain is fellépett, kitiltotta a népdalénekest a Dohány utcai zsinagógából. Felháborítónak tartjuk, hogy lelkipásztorunkat „kenetteljesen gyűlölködőnek” titulálja az a MAZSIHISZ, amelyik a közelmúltban az izraeli hadsereg gázai népirtását – gyermekek, asszonyok, idősek lemészárlását – igazolták felszentelt hajlékuk falai között. Felszólítunk minden békességre igyekvő, jóakaratú embert, hogy ne vállaljon közösséget mindaddig a Dohány utcai zsinagóga gyülekezetével, ameddig hivatalban vannak a nyílt istentelenséget és embertelenséget képviselő vezetőik.

A Hazatérés Temploma gondnoksága”


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »