Pert vesztett a dühöngő Tusup

Hosszú Katinka férjét, Shane Tusupot 135 ezer forint perköltség megfizetésére kötelezte a bíróság. Továbbá eltiltotta őt a további jogsértéstől, és magánlevélben kell bocsánatot kérnie egykori kollégájától – olvasható a Blikkben.

Tusup tavaly áprilisban a debreceni országos bajnokságon, a medence mellett azt kiabálta Darren Wardnak: „Te barom, ha még egyszer ilyet csinálsz, megöllek!”. Az váltott ki belőle indulatot, hogy a skót tréner nem nevezte be a férfiváltót a versenyre.

Hírdetés

Az incidens után az Iron Corpora­tion megvált Wardtól, akivel a személyiségi jogi pert bíróságon kívül rendezte Tusup. Hátra volt azonban még a személyiségi jogi per. A lap megkereste Wardot, aki azt mondta, hogy „sokba kerül a pereskedés, ennek ellenére pénzt nem követel, csak azt kérte a bíróságtól, állapítsa meg, hogy Tusup és cége, az Iron Corpora­tion megsértette a személyiségi – az emberi méltósághoz, a becsülethez és a jó hírnévhez fűződő – jogait” – írja a lap.

„Hangot szeretnék adni a viselkedése által okozott aggodalmaimnak és a szenvedésnek, amelyet az Iron Aquatics alkalmazottjaként el kellett viselnem. Ez az ügy nekem és a feleségemnek anyagilag sokba kerül, de úgy éreztük, hogy így cselekszünk helyesen” – jegyezte meg az Új-Zélandon tartózkodó skót szakember.

(MNO)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »