Perbe fogták Jim Carreyt

Perbe fogták Jim Carreyt

Úgy tűnik, bíróság előtt is tisztáznia kell majd magát Jim Carreynek a volt barátnője öngyilkossága miatt – számolt be róla az Independent. Két feljelentés is született ugyanis a sztárral szemben, a bíróság pedig úgy tűnik, érdemben is foglalkozni kíván ezekkel. 

Carrey barátnőjét, Cathriona White-ot 2015 szeptemberében találták holtan Los Angeles-i otthonában. A harmincéves ír sminkes drogtúladagolásban vesztette életét, a halottkém jelentése szerint öngyilkos lett.

Hírdetés

White édesanyja, Brigid Sweetman, illetve elhidegült férje, Mark Burton viszont állítják, az 55 éves színész szerezte be azokat a kábítószereket, amiket a nő az öngyilkossághoz használt. 

A Los Angeles-i Fellebviteli Bíróság egyik bírája szerdán egyértelművé tette: Carrey ügyvédjének kérésére sem fogja elvetni az ügyet. Utóbbi, Raymond Boucher állította, a benyújtott kereset kegyetlen és rosszindulatú. Boucher szerint egyértelmű, hogy Carrey nagyon szerette barátnőjét, és az eljárás rendkívül fájdalmas lenne számára. Hiába, Deirdre Hill 2018 április 26-ára tárgyalást tűzött ki, azt is bejelentve, hogy a bírósági folyamat húsz napig fog tartani. 

Közleményében a Maszk és a Truman Show sztárja tagadta a vádakat, és kijelentette: nem fogja elviselni ezt a „lelketlen próbálkozást”, amivel őt és egykori barátnőjét próbálják „kizsákmányolni.” Mint állította, a nő problémái jóval régebbre nyúlnak vissza, minthogy találkoztak volna, a tragédiát pedig már nem tudta senki megakadályozni. 

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »