Péntek este Arlón sétált a MÖM – az életvitelszerűen rettegők persze többször is kihívták miattuk a rendőröket

Péntek este Arlón sétált a MÖM – az életvitelszerűen rettegők persze többször is kihívták miattuk a rendőröket

A MÖM beszámolója a hátráltatni próbált közérzetjavításról:

Mint már korábban is megírtuk, soha nem volt ekkora szükség a helyi nemzeti önvédelmi szerveződésekre, mint napjainkban!

Ameddig a rendvédelmiek a határon teljesítenek szolgálatot, addig a gyilkosok, rablók, városainkban, falvainkban szabadon garázdálkodnak.

Ez történt a múlt hét vasárnap Arlón is!

Az esetről már több híradás is beszámolt, a kis településen halálra vertek egy 67 éves férfit.

Tegnap sötétedés után a Magyar Önvédelmi Mozgalom tagjai ellátogatnak az egykor szebb napokat is megélt településre, és a már hagyományosnak nevezhető esti sétát kiegészítve, toborzó szórólapokat és újságokat helyeztek el a postaládákba, megcélozva ezzel a helyi lakosság önvédelmi mechanizmusának felélesztését.

Hírdetés

A helyi lakosok ugyan már alig voltak az utcákon (Arlón este ez már nem szokás), de aki találkozott a mozgalom tagjaival az mind örömmel nyugtázta jelenlétüket. Persze kivételek azért mindig vannak, így most sem maradt el a lakossági bejelentés, aminek következtében a rendőrség helyszínre vezényelt munkatársai kénytelenek voltak leigazoltatni az esti séta résztvevőit.

Természetesen a rendvédelmi erők mindent rendben találtak, és az igazoltatás közben tagjaink beavatták őket a mozgalom tevékenységébe, amely magától értetődően törvényes keretek között folyik.

Eközben egyébként folyamatos volt a polgárőrség és a rendőrség járőrözése, mivel ismét bejelentés érkezett miszerint újabb MÖM-tagok érkeztek a településre. Ami ugyan nem felelt meg a valóságnak, csak hát ilyenkor, ahogy lenni szokott, néhány a kiilleszkedéshez szokott helyi lakos hatványozottan látja aktuális létszámunkat.

A polgármesteri hivatal előtt parkoló három gépkocsi és egy kismotor, amivel tagjaink érkeztek, okozott még problémát valakinek, és emiatt érkezett bejelentés a rendőrség felé.

Azért reménykedünk, hogy nem az önkormányzati választások előtt rendet és biztonságot ígérő polgármester asszonyságnak szúrta a szemét jelenlétünk. Mivel eddig őt nem zavarta, hogy egy népes család, feltörekvő sarjai terrorizálják és gyilkolják a helyieket, akkor feltételezhető, hogy az állampolgári joggyakorlását folytató MÖM tagjai sem okoznak neki álmatlan éjszakákat.

Annál is inkább mivel a közeljövőben még néhányszor tiszteletünket tesszük a jobb sorsra érdemes észak-borsodi településen.

Ezúton is köszönjük a MÖM ózdi tagjainak, az erőfeszítéseit és aktivitását!

(MÖM hírszolgálat)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »