Péntek este a Kurultaj nagyszínpadán az Ismerős Arcok + video

Péntek este a Kurultaj nagyszínpadán az Ismerős Arcok + video

A Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlésen 2014. augusztus 8-án, pénteken 21 óra 30 perckor a főszínpadon az Ismerős Arcok zenekar ad koncertet. A hazai nemzeti rock ismert együttese népzenei motívumokat is beépít muzsikájába, dalaiknak témaválasztásában sokszor foglalkoznak a magyar nemzet és az elcsatolt nemzetrészek sorsával. A koncertre nincs belépődíj, a Kurultaj Magyar Törzsi Gyűlés egyéb programjai is ingyenesen látogathatóak.

Fotó: www.koncert.hu

Hírdetés

A Kurultajon hagyományos módon, a magyar és rokon népeink népzenéinek bemutatása az egyik kiemelt célkitűzésünk. Fontos az egész Kárpát-medencei ősi magyar népzenekincs megcsillantása, kiemelten a jelenlegi határainkon túl élő nemzetrészeink zenei palettájának felvillantása. A nagyszámban érkező látogatóknak, pedig elengedhetetlen vigassága az éjjelig tartó táncház.

A turáni rokon népeink tucatnyi produkciója mutatja be közös kultúránk kincseit, Burjátföldtől Anatóliáig, a kazak népzenétől a tatár zenészekig. Azonban szokásunkhoz híven a modernebb rockzenét kedvelő közönségünknek is szeretnénk kedveskedni. Ezért az idei Törzsi Gyűlésen a péntek esti nagyszínpad produkciója a magyar nemzeti rock híres csapata az Ismerős Arcok zenekar lesz.


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »