Pedofilt fogtak a Tolvajkergetők

Már el is vált tőle a felesége, írják a cikkben. Most már biciklitolvajok és állatkínzók mellett a liberálisok kedvencei is félhetnek tőlük. 

Néhány nappal ezelőtt közzétettük egy jól szituált idős úr, Fonyó Sándor (Fonyó Alex) képét, aki egy olvasónk állítása szerint pedofil. Akkor szándékosan nem közöltük az erre vonatkozó bizonyítékot, mert sejthető volt, hogy valaki rövidesen megjelenik védeni őt, és alaposan elszólja magát, alátámasztva az általunk már ismert bizonyítékokat. Így is történt, megérkezett a perverz lánya, Fonyó Alexandra, és sajátos helyesírással szidalmazni és fenyegetni kezdett bennünket. Most már nincs akadálya, hogy a bizonyítékokat veletek is megosszuk.

Fonyó Alex

Az előzmény:
https://www.facebook.com/tolvajkergetok/posts/568471626578655

Amikor ezt a postot írjuk, szabályos “kihallgatás” folyik a háttérben mindkét féllel. Az egyik Fonyó Alexandra, aki hírbe hozott apját védi, a másik pedig annak a Dóri keresztnevű lánynak a jelenlegi barátja, akit Fonyó Alex éveken át zaklatott. Természetesen oda-vissza röpködnek a vádak, de hamar ki lehet hámozni a valóságot, ha az ember egymás mellé teszi a két beszélgetést.

A Svédországból tehetős nyugdíjasként hazatért Fonyó Alex 1995-ben ismerkedett meg R. Angélával, és rövidesen összeköltöztek. Fonyó 2007-ben kezdett először “közeledni” akkori élettársa, R. Angéla unokájához, az akkor 12 éves Dórihoz. Erről akkor senki sem tudott. A lány nem mert szólni róla, a pedró meg értelemszerűen szintén nem hozta fel a témát a családi vacsoráknál. A piszkos titok évekig titok maradt.

2010 március 8-án R. Angéla összeházasodott Fonyó Alexszel. Még mindig nem tudta, mi folyik a háta mögött.

2011-ben Dóri már 16 éves volt, de még mindig rendszeresen zaklatta az öreg. A családnak még mindig nem mert erről szólni, de néhány hasonló korú barátjának beszélt róla. Ennek hatására egy 14 éves fiú ismerőse elhatározta, hogy lebuktatja a pedofilt. Összeismerkedett vele, és miután a bizalmába férkőzött, bevallotta neki, hogy szerelmes Dóriba, de nem tudja, hogyan közeledjen hozzá. Alex bácsi erre bizalmasan beszélgetett vele a dologról. A srác azonban több ilyen beszélgetésről is felvételt készített a telefonjával. A legtöbb során nem hangzott el semmi kompromittáló, egészen 2011 október 4-ig. Ezen a napon Alex bácsi a szokásos “férfi a férfinak” tanácsai között utalásokat kezdett elejteni arra, hogy nagyon örülne, ha Dóriról rejtett kamerás felvételek készülnének szex közben, avagy fehérneműben vagy akár a vécén rányitva.

Hírdetés

Ezt a hangfelvételt itt hallgathatjátok meg:
http://www.youtube.com/watch?v=Xy37IkT-AYU

A felvételt már megmutatták R. Angélának, aki azonnal kirúgta Fonyó Alexet, és kezdeményezte a házasság felbontását. Jelenleg még folyik a per közöttük. A felvételt természetesen a rendőrség is hallotta, azonban mivel bűncselekmény nem valósult meg, nem indult eljárás Fonyó Alex ellen.

Fonyó Alexandra szerint 2011 októberében ő és édesapja Svédországban voltak. (A hangfelvételen mondja is Fonyó Alex, hogy rövidesen Svédországba utazik.) Állítása szerint ezalatt R. Angéla betört magyarországi lakásukba, és több millió forint értékű aranyat lopott el onnan, amit a lánya értékesített egy bizományi boltban. Azt is állítja, hogy emiatt büntetőeljárás folyik ellene. A bűncselekményt azzal véli bizonyítani, hogy egyrészt rajtuk kívül csak Angélának volt kulcsa a lakáshoz, másrészt állítólag rendelkezik egy hangfelvétellel, amin Angéla ezt el is ismeri. Több okból vannak fenntartásaink ezen állítással szemben.

Egy: Az ügyről Fonyó Alexandra semmilyen részletet nem árul el, csak annyit írt vissza, hogy kérdezzük a Fonyódi Rendőrkapitányságot. Értelemszerűen ezt hiába tennénk, mert nem fognak felvilágosítást adni egy folyamatban levő büntetőeljárásról. Mellesleg ügyszámot sem tud mondani.

Kettő: Ha 2011 októberében történt egy több milliós értékre elkövetett bűncselekmény, amelyet ilyen egyszerű kideríteni (hiszen a hangfelvételen kívül elég gyorsan meg lehetne találni azt is, hogy az országban működő korlátozott számú, nemesfém felvásárlására jogosult zaci közül melyikben adták le az aranyat) akkor már rég vádemelés lenne R. Angéla ellen. De nemhogy az nincs, de gyanúsítottként sem hallgatták még ki. A család most értesült az egészről, tőlünk.

Három: Rendkívül érdekes, hogy az állítólagos aranylopás pont rögtön azután történt, amikor kiderült, hogy Alex bácsi miket csinált a kislánnyal.

Négy: Mióta megkértük Fonyó Alexandrát, hogy küldje el az állítólagos aranylopást bizonyító hangfelvételt, nem válaszol.

Fonyó Alexandra állítása szerint egyébként Dóri édesapja börtönviselt, mert lopott a munkahelyéről. Ezt nem tudjuk, de nem is vizsgáltuk, mert nincs semmi köze az ügyhöz. Ha így van, ha nem, semmit sem változtat a dolgokon. Mint ahogy egyébként az sem, ha valamilyen csoda folytán igaz lenne az aranylopás vádja.

Fentiek alapján számunkra egyértelmű, hogy Fonyó Alex valóban egy perverz pedofil, egy kukkoló pederaszta. A lánya pedig egy hazug szarházi, aki vádaskodással akarja hitelteleníteni az apja által zaklatott lány családját. Kedves Fonyó Alexandra, mehetsz feljelentgetni!

Tolvajkergetők


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »