Pedofilok is demonstráltak Amszterdamban

Pedofilok is demonstráltak Amszterdamban

Egy pedofíliát támogató csoport, az úgynevezett Gyerekfelszabadítási Front tagjai a múlt hétvégén megrendezett amszterdami Pride-on hirdették magukat.

Portrait, Child, Hands, Hide

Illusztráció: pixabay.com

Hírdetés

A francia Le Figaro írt arról részletesen, hogy egy pedofil szervezet toborzott gyermekmolesztálókat a holland fővárosban a hétvégén megrendezett Pride-on. A Gyerekfelszabadítási Front nevű pedofil csoport egy tagja szórólapokat osztogatott, amely azt hirdette, hogy a gyerekmolesztálók szabadon csatlakozhatnak a homoszexuális közösséghez a felvonuláson. A francia lap szerint azok közül, akik olvasták a felhívást, rengetegen felháborodtak.

Többen a pedofil férfinak támadtak, a rendőröknek kellett rendet tenniük, akik végül kivitték a tömegből a gyerekmolesztálót, azonban nem tartóztatták le.

A szórólapokat provokatív mivoltjuk miatt elkoboztuk, a férfit nem tartóztattuk le, a szórólapjait később átveheti majd
– közölte Jelmer Geerds, a holland főváros rendőrségének szóvivője.

A Gyerekfelszabadítási Front a Twitter-oldalán azt közölte, hogy sikeresen beszivárogtak az amszterdami Pride-ra. A közösségi oldal végül felfüggesztette a csoport oldalát. Az incidens után petíciót indítottak, hogy tiltsák be a pedofilok jelenlétét az amszterdami homoszexuálisok felvonulásán, ezt 14 ezren írták alá.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »