Pedofilgyanús pólót forgalmaz egy brit üzletlánc, de nem baj, mert devianciapropagandának szánták

Pedofilgyanús pólót forgalmaz egy brit üzletlánc, de nem baj, mert devianciapropagandának szánták

Félrement az üzenet egy anyuka szerint, és van is igazság a szavaiban – fogalmaz joviálisan dorgálóan a liberális 24.

Pár nappal ezelőtt egy brit nő, Sky Rodriguez a cornwalli bevásárló központ egyik ruhaboltjában felfedezett egy pólót, amelyen hat meztelen troll a szivárvány színeiben vélhetően az elfogadás és a tolerancia mellett kampányolt, írta meg mindezt a Mirror.

A nőt sokkolta a ruhadarab és nem a fenti üzenet, hanem annak kifejezésmódja miatt, mert az szerinte egyáltalán nem helyén való, főleg úgy, hogy a pólót gyerekeknek árulják. A pólón ugyanis az állt, Everybody is free to love, azaz, Mindenki szabadon szerethet.

Hírdetés

Rodriguez szerint a mondatot úgy is lehet értelmezni, hogy példának okáért a pedofília is elfogadott dolog, hiszen mindenki azt szeret akit akar, nincsenek határok.

A nő a Facebookra töltötte fel a pólóról készült képet, ahol több szülő is osztotta a véleményét. Itt figyelt fel a dologra Kiki Marriott, a Save our Children nevű szervezet aktivistája, aki nem sokkal később felszólította a darabot forgalmazó Asdát, hogy vonja vissza a terméket.

Az üzletlánc azonban visszautasította a vádakat, szerintük ugyanis a póló vicces és befogadó, és az LMBTQ-kultúrát (sic!) ünnepli.

Nem ez az első olyan ügy, amelyben az Asdának viszakoznia kell. A Mirror szerint korábban azért kerültek a kritikák kereszttüzébe, mert egy gyerekeknek szóló otthoni tanulást segítő kezdeményezés mellé álltak oda, amely többek között azt hirdette, A szerelemben nincsenek korhatárok, ami szintén felvet néhány kérdést.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »