Pedofil szakállas nigger „nő” oktatja a gyerekeket az „elfogadásra és a toleranciára” !

Amerikai könyvtárakban transzneműek (Művésznevükön Drag Queen-ek) olvasnak fel, illetve tartanak előadást az „elfogadásról és a toleranciáról” Drag Queen storytime (Drag Queen meseidő) program keretein belül óvodás korú gyerekeknek. Jellemzően azokról a könyvtárakról beszélünk ahol demokrata-párti liberális a vezetés.

Jelen történetünk Houston-ban játszódik, ahol a transznemű oktatóról egy gyermekvédő szervezet kiderítette, hogy a múltban pedofília miatt lett elítélve.

Hírdetés

Az Albert Garza – magát Nina-nak nevező – Drag Queen hátterét nem ellenőrizte le a könyvtár, annak ellenére sem, hogy kaptak jelzéseket több helyről is. Pedig szexuális bűncselekményekért elítélt magukat nőnek képzelő férfiakat nem szívesen engednénk gyerekek közelébe.

Később Alberto Garza közösségi média és YouTube profiljai törölve lettek, de ennek ellenére néhány hónapra rá egy másik houstoni könyvtár hívta meg előadást tartani. A társadalom teljesen kifordult önmagából. Míg a helyi könyvtárak betiltják például a Biblia olvasását, addig az teljesen rendben van, ha egy kövér identitászavaros pedofil férfi nőnek öltözve oktatja a gyerekeket- írták a botrány kapcsán.

Lifesitenews.com


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »