Pécsbányán bármit megtehet egy "fiúcska"

Pécsbányán bármit megtehet egy "fiúcska"

Autót, kerítést, tűzcsapot rombolt le a lopott autóval egy fiatalkorú Pécsett. Még szombat éjszaka történt az eset, amikor egy fiatalkorú, vélhetően erősen ittas gyerek betört egy Pécsbányán található házba – írja a Barbara.hu dél-dunántúli baleseti és bűnügyi hírportál. Alább a tudósítás folytatása.

A tulajdonos észrevette, megpróbálta elkergetni, de a nagydarab tettes azonnal megfenyegette, hogy kicsinálja ha még egyszer hozzászól. A ház körül mindent feldöntött, szétdobált. A gyerek szülei próbálták hazahívni, de őket már a ház mellett talált vasvillával kergette meg.

A fiú később a garázsban az autót szemelte ki, amiben benne volt a kulcs. Mint a filmekben, úgy tört ki az autóval. Nekihajtott a kerítésnek, felhajtott a járdára, majd kidöntött egy tűzcsapot. Ekkor jöttek meg a rendőrök. Előállították, de nem tudnak mit kezdeni vele, mert fiatalkorú. Marad a pécsbányai terror.

Hírdetés

A fiú többször tört már be házakba, ahol kiszúrt egy bojlert, ezzel eláztatta a házat. Volt olyan lakóhely, ahol két kecskének vágta át a nyakát. Félnek a helyiek. Volt aki puskát vett, de lebukott és ezért kapott három év felfüggesztettet. Nem tudnak mit csinálni. A rendőrség segítségét kérik, mert ez már tarthatatlan. Szerintük a rendőrség nem tesz semmit, pontosabban nem tud mit tenni a fiatal és kiskorúakkal szemben. Félelem, ez jellemzi most Pécsbánya ezen környékét. Az autót pedig a tulajdonos saját zsebből kénytelen megjavítani, mert hát ki más tenné? Az elkövető bizonyosan nem.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »