Paul Craig Roberts: Ma a liberális média fősodor az egész emberiségre nézve vszélyt jelent

Reagan elnök volt pénzügyi államtitkára, a Wall Street Journal volt szerkesztője, Roberts amerikai professzor leszögezte: Stephen Bannon, Trump elnök fő stratégiai tanácsadójának 100 százalékosan igaza van, amikor azt mondja, hogy a média ma a politikai ellenzék. Igen, az amerikai média – és valóban az egész nyugati nyomtatott és tévé sajtó – semmi más, mint az uralkodó elit propaganda gépezete. – fogalmazott Paul Craig Roberts az általa vezetett globális amerikai agytröszt honlapján.

Magyar Menedék - Karácsony

Azt kérdezi, vajon ki más, mint a megvetésre méltó nyugati média igazolta az olyan óriási háborús bűnöket, mint amelyeket milliók ellen követett el a Clinton, Bush és Obama rezsimje kilenc országban, Afganisztánban, Irakban, Líbiában, Pakisztánban, Jemenben, Szíriában, Szomáliában, Palesztinában és Ukrajna orosz területein.

Hírdetés

„A nyugati médiának az az erőfeszítése, hogy magas szintű feszültséget tartson életben a Nyugat és Oroszország között, az az egész emberiségre nézve vszélyt jelent, és közvetlen veszélyt a földi életre…De a prostituált sajtó („presstitute”) kinyilatkozza, ha Trump megszünteti a szankciókat Oroszország ellen, akkor az azt bizonyítja, hogy orosz ügynök.”

Roberts cikkét azzal a reményével fejezi be, hogy hátha Trump szétveri „több száz darabra” azon hat mega-média óriáscéget, amelynek az amerikai média 90 %-a van a kezében, és olyanoknak adja el, akiknek ni ncs kapcsolatuk az uralkodó elitekkel.

Paul Craig Roberts – lovasistván.hu – hunhír.info


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »