Patrióták tüntettek a migráció ellen Brüsszelben

Patrióták tüntettek a migráció ellen Brüsszelben

Különböző nemzetiségű patrióták tüntettek Brüsszelben. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg, az Európai Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikáját bírálták közösen horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és magyar hazafiak. Vonulásunk során sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: A Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki – fogalmaz alább közölt beszámolójában a Kremser Tamás főszervező.

Május 18-án Brüsszelben a Plaz de Meeuw-ről indulva tartottuk immár a második nemzetközi patrióta demonstrációnkat. Vonulásunk során sok európai ember igényét kiáltottuk bele a brüsszeli éterbe: A Defend Hungary, Defend Europe, a megmozdulásunk lényegét, a We Are Europe az identitásunkat a Refugees go Home pedig mindannyiunk óhaját fejezte ki. A zászlókkal, molinókkal vonuló hazafiak kígyózó sora a Place du Luxembourg téren állt meg. Itt tartottuk meg az Európa Parlament épülete előtti téren az EU migrációs politikája elleni kiállásunkat. Horvát, osztrák, német, flamand, vallon, lengyel, holland, görög és persze magyar bajtársakkal együtt.

A tiltakozásunkon többek között a Hír TV és az Euronews kamerái is forogtak. Bár sok országból jöttünk össze, de mindannyian éreztük, hogy a közös eszmeiségünk miatt gyakorlatilag testvérnépek vagyunk. Mi vagyunk Európa örökösei és nem adjuk oda örökségünket, a saját szülőföldünket idegen, ázsiai és afrikai bevándorlóknak. Bár többféleképpen szólaltunk meg, de mindannyian a szabadság nyelvét beszéltük. Minden szónok körbejárta a migráció problémáját. Minden náció az ő országában tapasztalt dolgokról beszélt, arról hogy mennyi problémába ütköznek a gazdasági és területfoglaló migránsok miatt. Szinte kivétel nélkül mindenki kiemelte Magyarország vezető szerepét a kontinensfoglalókkal szemben. Mindenki méltatta hazánk pozitív szerepét ebben az élet-halál küzdelemben. Mindenki megfogalmazta azt, hogy harcolnunk kell minden fronton, mert csak akkor van esélyünk és jövőnk.

Hírdetés

Az esemény végeztével a Csíki sör által felajánlott komló levét hörpintgettük közösen. Minden barátunk nagyon örült ennek a magyaros vendéglátásnak, amit ott a téren szerviroztunk nekik. Brüsszelben is igyekeztünk házigazdaként viselkedni. Sok segítséget kaptunk a külföldi bajtársaktól. A hangtechnikában, a nemzetközi kommunikációban és az egész lebonyolításában, organizálásában nagyon sokat köszönhetünk nekik, amiért nagyon hálásak vagyunk. Bár a meteorológiai előrejelzések szerint Brüsszelben záporoknak, viharoknak kellett volna lennie egész nap, de ezzel szemben verőfényes napsütés kísérte végig a megmozdulásunkat. A demonstráció 17 óráig volt bejelentve, 17 óra 02-kor pedig elkezdett zuhogni az eső. A Mindenható is velünk volt és amíg nekünk kellett addig remek, jó idő volt! Utána már eshetett. :-) Így neki is köszönjük az európai bajtársak mellett ezt a a sok segítséget!

Úgy gondoljuk, hogy mivel ezt a kezdeményezést számunkra a keresztény Isten adta, ezért ezt a harcot együtt fogjuk folytatni tovább! A tiltakozáson el is hangzott: Next Year in Budapest! Jövőre, 2020-ban Budapesten, az európai ellenállás fővárosában, szeretett hazánkban fogjuk folytatni! Erre minden európai patriótát várunk. Mert ahogy azt a keresztes lovagok jelszava mondta: Deus Vult! Isten akarja! Megosztásokat köszönjük! Freedom for Hungary, Freedom for Europe! Refugees Go Home!

Kremser Tamás
Főszervező, ötletgazda


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »