Patrick Buchanan Orbán és Soros harcáról

Patrick Buchanan Orbán és Soros harcáról

A filozófus, történész, publicista Patrick J. Buchanan nagyon nem akárki. Három republikánus elnök – közöttük Nixon – főtanácsadója, beszédírója. Kőkeményen konzervatív. De nem a neofajtából, hanem paleokonzervatív.
Saját blogja van, ahol legújabb, április 20-i cikkét találtuk.

Az így kezdődik: „Majdnem két hete Orbán Viktor és pártja, a Fidesz elég mandátumot szerzett a magyar parlamentben, hogy módosítsa az ország alkotmányát. A Nyugaton élő progresszívek számára ez nyugtalanító hír volt.
Orbán kampányának fő ellensége George Soros überglobalista volt. És Orbán kitartott amellett, hogy megállítsa a magyar szuverenitás és az unióval szembeni függetlenség további feladását, és harcba szálljon a Magyarországba Afrikából és az iszlám világból irányuló bevándorlási hullámmal”.

Ezután Magyarország méltatása következik, történelmünk néhány sarkalatos pontját is kiemelve.

Majd ezt írja: „Az amerikai elitek kotkodácsolhatnak a ’diverzitásról’ és arról, mennyivel jobb lesz egy ország 2042-ben, amikor az európai keresztények csupán egy kisebbség lesznek, és mi leszünk a Földön minden faj, törzs, hit és kultúra ’csodálatos mozaikja’. A magyarok számára egy ilyen jövő a nemzet halálával jár”.

Buchanan még további pozitívumokat írva Magyarországról Macron francia elnököt küldi el oda, ahová tartozik azért is, mert olyan országokat mer támadni, mint Magyarország.

Hírdetés

És ha már a miniszterelnököt érő ritka dicséreteknél tartunk, nézzük meg, mit ír az Oriental Review „A magyar forradalom tovább görög” címmel.

 

Folytatás:

http://demokrata.hu/hir/belfold/orban-viktor-es-soros-harcarol

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »