Pártelnökök és civil vezetők a Mi Hazánk évértékelőjén

Szövetséges pártelnököket és civil vezetőket, illusztris külhoni vendégeket köszöntött Novák Előd alelnök, a Mi Hazánk alelnöke a
mozgalom évértékelőjén.

Trianon 100. esztendejében különösen nagy örömmel fogadták az elszakított magyarság pártjainak vezetőit: Erdélyből a Magyar Polgári Párt ügyvezető elnöke, Sorbán Attila Örs, aki egyben az Erdélyi Magyar Ifjak elnöke, illetve az EMI alelnöke, Szűcs Péter is ott volt, nekik sok sikert kívántak többek közt az idei EMI-táborhoz.

Hírdetés

Az Erdélyi Magyar Néppárt elnökének, Csomortányi Istvánnak a megbízásából dr. Zakariás Zoltán, az EMNP Országos Önkormányzati Tanácsának elnöke, a párt Hargita megyei önkormányzati képviselőinek frakcióvezetője ment el a Mi Hazánk évértékelőjére, illetve Brassai Hunor is, aki az EMNP ifjúsági tagozata, a Magyar Ifjak Nemzeti Tanácsa elnöke.

Délvidékről a Magyar Polgári Szövetség elnöke, Rácz Szabó László volt ott, aki a még mindig 80%-ban magyarok lakta Zenta önkormányzatában frakcióvezető. A HVIM képviseletében dr. Borbola Krisztián és Kelemen Gábor, az Országos Trianon Társaságtól az elnök Drábik János, a Hegyvidéki Trianon Társaságtól is annak vezetője, Láng Péterné Andrea. A Horthy Miklós Társaságtól Zetényi-Csukás Ferenc tiszteletbeli elnök és Jaross Tamás fővárosi vezető. Az FKgP elnöke, Hajdara Roland, valamint a MIÉP elnöke, Nagy Tibor is megint ott volt a Mi Hazánk nagyszabású rendezvényén.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »