Pars: Egészen jól valószínűleg már sosem leszek

Pars: Egészen jól valószínűleg már sosem leszek

Pars Krisztián egy nagyon nehéz év után mindent újrakezdett. Az új esztendőben vár rá egy nagy futballmeccs és egy hosszú dél-afrikai edzőtábor.

Pars megint nagy dobásra készül. Nyáron a pekingi világbajnokságon negyedik lett, ami azt jelentette, hogy megszakadt nagy, ötéves sorozata, hiszen legutóbb 2009-ben fordult elő vele, hogy az év aktuális világversenyén nem állhatott a dobogóra. A negyedik helynél is nagyobb baj volt, hogy elhúzódó combsérülése, hátfájdalmai miatt meg sem tudta közelíteni 82,69-es egyéni legjobbját, nem jutott el 2015-ben a 80 méteres határig. Mindez lelkileg is megviselte.

Az új évben talán új élet kezdődik a számára, 34 évesen.

Hírdetés

Nagyjából jól vagyok, egészen pedig valószínűleg már soha sem leszek. Ha egy dobóatlétának úgy rendesen elkezd hasogatni a dereka, akkor azzal siránkozás nélkül együtt kell élnie, illetve megtalálni a módját annak, hogy a hátrányból előnyt tudjon kihozni

– mondta a Telekom Sporthír Szolgálatnak London olimpiai bajnoka, aki 2012-ben és 2014-ben Európa-bajnok lett, 2011-ben és 2013-ban világbajnoki ezüstérmet, 2010-ben Eb-bronzot szerzett.

Az új évet egy bevallottan másnapos futballal kezdi, ami vagy kifulladásig megy, vagy addig, amíg a csapata nem nyer. Aztán másfél hónapos dél-afrikai edzőtábor következik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »