Parlament: ellenzéki képviselők, mint elszabadult hajóágyúk

Parlament: ellenzéki képviselők, mint elszabadult hajóágyúk

Szél Bernadett feljelentéssel fenyegetőzött, a zsidózásáról elhíresült Apáti István fizikai erőszakra buzdított a parlament hétfői ülésnapján. De ötletként még a lövetés is fölmerült. Parlamenti életképek néhány hónappal a választások előtt. Ilyen az, amikor nincsenek érvek.

Kérdésekre és azonnali kérdésekre válaszolt a kormány a parlament hétfői ülésnapján. A legnagyobb vihart Németh Szilárd felszólalása váltotta ki. A Fidesz–KDNP politikusa arról beszélt, hogy a baloldal megszavazta a kötelező betelepítési kvótát az Európai Parlamentben.

Az LMP és a Jobbik képviselői elvesztették a fejüket a parlamentben

Az LMP politikusaiban komoly indulatokat gerjesztettek szavai. Szél Bernadett és Hadházy Ákos házszabályellenes módon „hazudsz” feliratot tartott a fideszes politikus mögé, így próbálták belefojtani a szót. Elfeledkeztek azonban arról, hogy az LMP európai parlamenti képviselője is támogatja a kötelező betelepítési kvótát. Erről ugyanis korábban az LMP-s Meszerics Tamás beszélt a Klubrádióban:

„Kibontakozóban van egy olyan megoldás, amit a magyar közbeszédben le lehet egyszerűsíteni a kvótára. (…) Ez gyakorlatilag nem megy máshogy, minthogy megállapítjuk, hogy mi lenne bármelyik tagállamnak a méltányos részvétel ebben az ügyben. És ez nem megy máshogy, mint kvótával.”

Szél Bernadett annyira kikelt önmagából, hogy feljelentéssel is megfenyegette a Fidesz politikusát: „Kérsz egy feljelentést, Szilárd?” – kérdezte.

Hírdetés

Apáti István verekedésre buzdított

A zsidózásáról elhíresült Apáti István jobbikos politikus agresszív hangnem fenyegetőzött és fizikai erőszakra buzdított, amikor azt kiabálta Németh Szilárdnak: „Mutasd meg, hogy tudsz birkózni!”

Gyöngyösi Márton lövetést kért

A házszabálysértésre az ülést vezető Jakab István többször is felhívta a figyelmet, azonban az LMP-s politikusok erre fittyet hánytak. Többen azt javasolták, hogy vezessék ki az LMP-s képviselőket. Erre Gyöngyösi Márton – aki korábban listázta volna az izraeli–magyar kettős állampolgárságú képviselőket – rátett egy lapáttal és azt kiabálta be: „Sőt, lelövetni!”

hirado.hu

 

The post Parlament: ellenzéki képviselők, mint elszabadult hajóágyúk appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »