Parkolás és sátorozás a Kurultajon

Parkolás és sátorozás a Kurultajon

A Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlés helyszínének már bő évtizede a bugaci puszta ad otthont. A pusztai környezet a természet páratlan szépsége mellett az ehhez nem szokott szervezet számára nagy melegben megterhelő lehet. Minden évben egyre bővítjük azt az infrastruktúrát, amely otthonosabbá teszi a pusztai világot a rendezvényre látogatók számára. Ebben a folyamatban a legnagyobb változás ebben az évben következett be.

Több fúrt kúttal, 18 helyen vételezhető hideg víz, korlátlan mennyiségben. Öt új, árnyékos pihenőterületet alakítottunk ki, egyenként 80 négyzetméter alapterülettel, ahol a látogatók megpihenhetnek a napsugarak elől. Továbbá három, nagy méretű párakaput is létesítettünk.

Újdonság az idén, hogy a sátortábor (kemping) beljebb, a rendezvény közvetlen szomszédságába került, és itt a sátorral érkezők közvetlenül a gépkocsijuk mellett verhetik fel a sátraikat. Természetesen a melegvizes zuhanyzási lehetőség itt is minden vendégünk részére rendelkezésre áll. Mivel kevés a természetes árnyék, itt külön árnyékolt pihenőterületeket alakítottunk ki, több száz négyzetméteren.

A vendégektől azt kérjük, hogy kövessék a tájékoztató táblák, parkolást segítő jelzések és a rendező kollégáink útmutatását, hogy a várható nagy tömeg ellenére is gyorsan és problémamentesen foglalhassák el a kijelölt helyeiket. Kérjük továbbá, hogy kizárólag a kijelölt helyeken és a jelzéseknek megfelelően parkoljanak. A rendezvényterülethez vezető úton több parkolót alakítottunk ki, ahonnan a főbejárat gyalogosan, néhány száz méter sétával megközelíthető.

Hírdetés

 A területen rendkívüli szárazság uralkodott az elmúlt hetekben, és jelenleg is tűzgyújtási tilalom van érvényben. Ezért a rendezvény területén -a táblával jelölt helyek kivételével- szigorúan tilos a dohányzás és bármilyen nyílt láng használata. Kérjük, ezt szigorúan tartsák be és erre figyelmeztessék látogató társaikat is.

Mindenkinek gondtalan, balesetmentes kikapcsolódást és jó szórakozást kívánunk, augusztus 12-14. között a Kurultaj – Magyar Törzsi Gyűlésen!


Forrás:kurultaj.hu
Tovább a cikkre »