Párizsban, a Trianonban felvonuló magyarokon röhögtek!

Magyarok emlékeztek meg, vonultak fel 2016. június 4-én Trianonban.

A felvonulásról készült rövid videó itt érhetõ el:

A röhej tárgya az volt, hogy felvonulók Kossuth címeres zászlót is lobogtattak.
Trianon bölcsőjét a nemzeti eszme XIX. századi felfokozása ringatta s legjobban éppen azok, akik szűk látókörük miatt azt hitték magukról, hogy egyedül csak a nemzetnek élnek, hiszen istenük, bálványuk volt a haza.

Valójában nem is a hazájuk volt az istenük ezeknek a 48-as 48 előtti hazafiaknak, hanem ennél még egy nagyobb bálvány uralkodott lelkükön: a dicsőségvágy, a népszerűség –hajhászás, az érvényesülésvágy, tehát az önzés ördöge. (Forrás: Pezenhoffer Antal)

Hírdetés

Történelmi igazság, hogy Trianont az 1918-as forradalomnak köszönhetjük. Pezenhoffer Antal szerint zsidók csinálták a tizennyolcas forradalmat, mégpedig éppen Ady Endre baráti köréhez tartozó zsidók, ma úgy mondanánk a művészkedő humánértelmiség. mint napjainkban a Duna Charta, Duna mozgalmak.

Britanniát a csehszlovák bizottságban képviselő Harold Nicolson, nem volt valami ló véleménnyel rólunk, naplójában a következőket írta: Bevallom, hogy akkor is és most is mélységes undorral tekintek a turáni törzsre. Török rokonaikhoz hasonlóan mindent leromboltak, és nem alkottak semmit. A reális zöldek teszik hozzá: Nagymarost.

Vízerőinkre, és vízügyeinkre a trianoni „békeparancs” hatásáról Földes Béla a következőket írja 1928-ban: „Magyarország elvesztvén vizerőtermelő hegyeit és vízfolyásait, a jövő, de már a jelen gazdaságban oly fontos vízerőitől teljesen megfosztatott a trianoni parancs által: 1.7 millió HP-től, maradt 174 000!”
Ami megmaradt 174 000 lóerő, lényegében NAGYMAROS!

Trianonba menni kényszerültünk, Nagymaros elvesztése érdekében a rendszerváltás után Magyarország önként ment HÁGÁ – ba.

A siker ismert a pert 1:7 arányban elvesztettük.


Forrás:realzoldek.hu
Tovább a cikkre »