"Parizeus" – így trollkodta meg Novák Előd Jakab Pétert a parlamentben

"Parizeus" – így trollkodta meg Novák Előd Jakab Pétert a parlamentben

Novák Előd brutálisan megtrollkodta Jakab Pétert a parlamentben – írja a Blikk.

Mint a beszámolóból kiderül, Jakab beszéde kezdetekor a Mi Hazánk frakciójából Novák laptopjának hátlapjára egy PARIZEUS feliratú szöveget tett ki, melyen a nyíl Jakab felé mutatott.

Jakab egyébként a kormánypárti képviselők urizálásáról és vagyonszerzéséről beszélt, melyet szerinte továbbra is a magyar emberek fizetnek meg. Felidézte, hogy az ország legszegényebb településén, Csenyétén szinte kivétel nélkül mindenki a Fideszre szavazott, és ebből szerinte a kormánypárt azt a tanulságot vonta le, hogy „tartsd szegénységben a népet, és sikeres leszel”.

Hírdetés

Tudják, mennyi Csenyétén az átlagos jövedelem? 36 ezer forint. A miniszterelnök gumicsizmája kétszer ennyit ér – mondta Jakab, aki Angela Merkelt hozta fel példaként, mint egy politikust, aki úgy tudta több mint 10 éven át vezetni Németországot, hogy nem adott krumplit választóinak, és nem tartotta őket szegénységben.

Ötperces felszólalása végén szinte már kiabálva jelentette ki, hogy a kormány meglopja a lakosságot, és ezért most az emberek fognak fizetni.

Rétvári Bence államtitkár válaszában a kormány eredményeit sorolta: csökkent a munkanélküliség, az szja, a bűncselekmények száma, nőttek a családteremtési támogatások, ingyenesek lettek a tankönyvek és ingyenes gyermekétkeztetési keret van. Ezután az Európai Unió hivatalos, Magyarországot érintő gazdasági statisztikáit kezdte sorolni, végül Gyurcsány Ferenc egykori kormányzását kritizálta. Az államtitkár a Jobbik közelmúltbeli botrányait is felhozta, valamint azt, hogy a Jobbik azzal a baloldallal szövetkezett, amely megemelte a magyar lakosság adóterheit. Rétvári azzal zárta válaszát, hogy Jakab ma is bejött a parlamentbe, hogy felpaprikázva elmondja beszédét, és meglegyen neki a napi Facebook-videója, amire jöhetnek a lájkok.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »