Párcserés szexklubokat akartak megtámadni a muszlim terroristák Franciaországban,

Hat dzsihadista terroristát tartóztattak le Lyonban. Közülük az egyik nő volt. A France Soir szerint Bulgárián keresztül Szíriába akartak eljutni, hogy ott harcoljanak az Iszlám Államért. Megtalálták náluk a repülőjegyeket is.

Magyar Menedék - Ősmagyar

Hírdetés

Előtte viszont Párizsba akartak menni, hogy megtámadjanak libertinus klubokat és meggyilkolják az ott szórakozó embereket. Azokat a klubokat hívják egyébként így, ahova párok azért mennek, hogy ott lefeküdjenek más párokkal. A legtöbb ilyen klubban az emberek végig meztelenül vannak, így egyelőre nem teljesen világos, hogyan képzelte pontosan a hat terrorista a merényleteket.

Az ismertebb párizsi párcserélő klubokat főleg gazdagabb, befolyásos emberek látogatják, vagyis terrortámadás tervének indulata egyszerre irányult a szerintük léha, nyugatias erkölcsök és bizonyos értelemben az európai jólét ellen is.

A BFMTV francia hírtelevízió szerint a terroristák már meg is vették a fegyvereket a libertinus klubok elleni támadásokhoz. Többségüket egyébként már figyelte a francia titkosszolgálat, szélsőséges, muszlim terroristáknak tartják őket.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »