Parazita támadott meg egy nőt, elevenen falja fel az arcát

Parazita támadott meg egy nőt, elevenen falja fel az arcát

Parazita támadott meg egy nőt, elevenen falja fel az arcát Kulcsár Péter2023. 09. 17., v – 08:19

A nő két éve küzd a rejtélyes betegséggel, az orvosok tanácstalanok.

A nyitrabányai (Handlová) Olgánál 2021 nyarán jelentkeztek az első tünetek: kezdetben a bal lábszárán bukkantak fel elhalt foltok, később a fertőzés az arca jobb oldalára is átterjedt.

Az ismeretlen eredetű parazita fokozatosan felfalja az arcát, ennek következtében a felismerhetetlenségig megváltoztatta őt – számolt be a Markíza.

Hírdetés

A lábamat először megműtötték, és meg is gyógyult, az arcommal azonban nem tudnak mit kezdeni. Senkinek sem kívánom ezt. Megtanultam vele élni, de elképzelhetetlen fájdalmaim vannak, főleg a szám környékén. Fájdalommal kelek és fájdalommal fekszem

– mondta a meggyötört nő.

Az orvosok tanácstalanok: az elmúlt két év során nem sikerült diagnosztizálniuk a betegséget, így a kezelésben sem tudnak segíteni. Olga korábban Vladimír Krčméryt is felkereste, aki szintén értetlenül állt a fertőzés előtt.

Kijelentette, hogy parazitáról van szó, azt viszont nem tudta meghatározni, hogy pontosan milyen fajtáról. Ezután sajnos a doktor úr elhunyt. Gyógyszereket írt fel, melyek hatására először enyhültek a panaszaim, de utána nem sokkal tovább romlott az állapotom

– mesélte az asszony.


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »