Páratlan: Jordániában keresztények csodálatos énekben magasztalják Magyarországot – magyarul

Páratlan: Jordániában keresztények csodálatos énekben magasztalják Magyarországot – magyarul

A VilagHelyzete szerkesztősége Jordániából kapta ezt a kincset.

A cikk:

http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2018/02/ilyen-csodalatosan-gyonyoru-dalt-meg.html

A videó:

https://youtu.be/uTrCQW96Cjg

Hírdetés

„A kultúránkat és tájainkat dicsérő, magyar nyelven előadott mű szerzője és előadója Tomeh Jbara, a Szeretet forrása kórus vezetője, aki civil foglalkozását tekintve a Jordániai Karitász katolikus segélyszervezet egyik vezetője.

Ebben a minőségében látogatott az év elején William Shomali jordániai püspök társaságában Magyarországra, ahol beszámoltak a hazájuk és a Közel-Kelet keresztény közösségeinek helyzetéről, nehézségeiről és arról a munkáról, amivel a szíriai polgárháború és az Iszlám Állam terrorszervezet elől elmenekült keresztény családokat támogatják.

Tomeh, a felemelő dal előadó-szerzője elmondta, hogy az ihletet számára a magyar kultúra gazdagsága, az ország szépsége adta, és az az együttérző szeretet, amivel a magyarok kiállnak az üldözött, szenvedő keresztények mellett.

Közös küldetésünk a közel-keleti keresztény közösségek megmentése, a menekültek hazatérésének és megmaradásának segítése, amiért a jövőben a támogatási programok keretében együtt kívánnak dolgozni magyarok és jordániai keresztények.”

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »