Parászka Boróka rajongói szerint a székelyek maroktartó tetvek akik vissza kéne menjenek Ázsiába

 Nem esik messze az alma a fájától. Az oldalon nemrég megjelent cikket, amely az erdélyi magyarság legnagyobb ellenségeiről szól, több száz ember osztotta meg a Facebook közösségi portálon. Egyik facebook megosztásnál összegyűltek a magyarellenes Porászka Boróka újságírónő rajongói, ismerősei, hogy szokás szerint „megvédjék” magyargyűlölő példaképüket, viszont Borókával ellentétben ők már nyíltan vállalják magyargyűlöletüket.Lássuk mit gondolnak a székelyekről, erdélyi magyarokról a magyarországi balliberálisok(mszp, dk, volt szdsz stb). Ilyenkor kibújik hamar a szög a zsákból, kiderül, hogy kik is valójában a frusztrált beteges gyűlölködők, azok akik állandóan a gyűlöletről papolnak, holott bennük van a legtöbb gyűlölet és frusztráció a magyar többség ellen. A hozzászólásokból kiderül, hogy az erdélyi magyarság, székelység szélsőjobber, maroktartó tetű , féreg fajta, náci stb, akárcsak a „Orbánisztáni”, azaz magyarországi Fidesz szavazók. Most újból felteszem a kérdést, amit egy korábbi cikknél már feltettem, ki az igazi gyűlölködő, az aki elítéli a balliberálisok magyargyűlöetét(amit az alábbi hozzászólások is egyértelműen bizonyítanak), haza és nemzetárulását? Vagy a többséget, egy egész országot, elszakított magyarságot gyűlölő, nácizó, fasisztázó baloldali kisebbség?!

Márta Mangra: „Aztamindenit, mekkora barmok vagytok MIND, vissza kéne mennetek Ázsiába székely zászlóstul, mindenestől, az Ilyen embereknek nincs mit keresni EURÓPÁBAN!!!!!!”

Péter Konok: „Üdvözlet az Anyaországból. Azért lehetőleg ne gyertek ide, ostoba, beteges széljobberből itt is túltermelés van.”  „Gyerekkoromban mindig szerettem volna tudni, milyen lenne beszélgetni a dinoszauruszokkal. Itt most látom, de már nem akarom tudni.”

Zoltán Szabó: „Hajrá Boróka Veled vagyunk, elegem van ebből a maroktartó sunyi székelységből!” 

„A te betyár anyádat azt,ott egyen meg a fene benneteket ahol vagytok! Tetvek!”

Hírdetés

Margit Szalontai: „Mi itt sokan megbízunk benne,de az ilyen fröcsögő szittyákat semmibe vesszük.”

Adam Csillag: „Ady Endre óta nem volt a magyarságnak ennyire tiszta intellektusú, becsületes és tehetséges újságírója, mint Parászka Boróka. Ti már rég a feledés homályában lesztek, amikor őt még mindig tanítani fogják. A legfontosabb: az ő szemlélete a felemelkedés és és virágzás, ellenségeié a biztos leépülés, kihalás és pusztulás. „
 
Rózsa Éva Mária: „A gyomrom forog ezektől a gyűlölködő, gyilkos indulatokkal másokat alázó „mélymagyar” székelyektől. És ezek szavaznak ott a mi sorsunkról. Hát ezért rohad az ország!” (Egy újabb értelmes baloldali, aki azt hiszi, hogy az erdélyi magyarság pár ezer szavazata bármit is befolyásol)
 
Székely István: „No véreim, megint gyerekeket, gyenge nőket gyilkolásznátok, mert ellent mer mondani, mást mer gondolni mint ami a ti náci, féreg fajtátok gondol?!Hova tűnt a „székely virtus” amely az erős ellen fellobbant, s a gyengék ellen védpajzsot nyújtott??Tán nem kifizetődő s gazdátok nem dob érte koncot?? „
 
Gábor Merkl: „Te nem Nagy Kemény Géza vagy, hanem egy nagy, kemény faszkalap. Szégyene a magyarságnak.” (Meggyőző érv valaki mellett és valaki ellen, egy felnőtt embertől)

Emma Pataki: „Nagykemény, fizetnek neked ezért, vagy magánszorgalomból vagy geczi mint a vezéred?” (Gondolom Orbán Viktor a vezér)

Pala Zsi: „Döbbenetesen sok oligofrén, kretén személy él orbánisztánban. Ha nem lennének ennyire sokan, röhögnék. habár sírni kéne. Ijesztően idióta a sok kommentelő … Most már én is kerítést akarok, megvédeni minket az „igazi” magyaroktól. Apropó, Géza bácsi . az esti nyugtatókat bevette ?”

Gondolom egy jó liberóta ezeket a hozzászólásokat is kimagyarázza majd némi mellébeszéléssel, ferdítéssel, mert ugyebár ezek csak „egy kontextusból kiragadott részletek”. Szerintem pedig nyíltan magyarellenes, rasszista megnyilvánulások, amelyek csak akkor elfogadhatóak a liberálisok számára ha ők mondanak ilyeneket másokról, ha ez fordítva történne akkor mindenki gyilkos náci lenne aki ilyeneket ír, aki kollektívan elítél egy népet stb stb.

www.magyarellenesseg.com


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »