Papucs-zokniban és köntösben támadott félelmetes vasrúdjával a vérszomjas komcsivadász Zuglóban

Szerdán Zuglóban megtámadtak egy MSZP-Párbeszéd aktivistát, a rendőrségi helyszínelés ezekben a pillanatokban is tart – írta a két párt közös közleményében.

"Ide vezet a Fidesz évek óta folytatott gyűlöletkeltése. Aki egy békés országot akar, annak el kell határolódnia az erőszaktól. Mi elítéljük az erőszakot, és erre kérjük a választáson résztvevő többi pártot is" – szögezi le a pártközlemény.

Vasrúdról hazudoztak, de sajnos nem az volt

A 24.hu megkeresésére Tóth Csaba szocialista frakcióvezető-helyettes elmondta, hogy aktivistáik épp plakátokat raktak ki az Amerikai úton, amikor az egyik házból kijött egy férfi egy "vasrúddal". Elkezdte leverni a plakátokat, majd kiütötte egy aktivista kezéből a mobilját.

Miután mások telefonnal elkezdték felvenni az esetet, hangosan komcsizva visszavonult a kerítés mögé. Kihívták a rendőrséget, a helyszínelés tart.

Hírdetés

Tóth Csaba szerint nem ez volt az első támadás ellenük Zuglóban, többször kiabáltak már velük, vagy épp lerángatták a plakátjaikat.

A rendőrség ezt válaszolta az esettel kapcsolatban a 24.hu-nak:

Megkeresésével kapcsolatosan tájékoztatjuk, hogy 2018. február 28-án 12 óra körül egy férfi egy csővel többször ráütött az aktivisták által kihelyezett plakátra. Jelenlegi adataink szerint személy elleni támadás, illetve személyi sérülés nem történt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei a férfit elfogták, előállították, elszámoltatása folyamatban van.

Közben egészen hihetetlen képeket tett fel az MSZP zuglói szervezete a Facebookra. Ezeken az látható, hogy a bajszos úr papucs-zokniban, köntösben, vasrúd helyett egy pálcával vesszőzve támadt az aktivistákra:

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmszpzuglo%2Fposts%2F1585650761530481&width=480&show_text=true&height=704&appId


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »