Pap Gábor: Haynau-imádó Vona a legsötétebb ideológia képviselője

Videó: olyan ember mondja most ki az igazat Vonáról és bizniszszektás sleppjéről, akinek nemhogy visszaszólni mernének, de a cipőfűzőjéig nem érnek. Bár Haynau Gabi nemzetellenes, féltitkos labancképzőjének Scheer Ádám és más hazafias hallgatók általi leleplezése vihart keltett párton belül is, milliós tömegekhez MÉG nem jutott el a híre. Mert a cionista tanácsadók és muszlim ánuszok nagy híve agyonhallgatja és letiltatja a botrány kitárgyalását a pártsajtójában. Ami Papot illeti, a Szent Korona, a Szent Korona Tan, krónikáink és őseink egyik legnagyobb élő szakértője. Most ő is lerántja a leplet a kozmopolita, Habsburg ideológiát valló Jobbik vezérről, aki évek óta mást hazudik kifelé, mint ami valójában. Kurucos jelszavak a népnek, de a háttérben már folyik készülődés a nagy labanc dáridóra. A piros fehér-zöld varrás tovább foszlik a ciondisznók jobbikos leányvállalatán.

Előzmények:

Habsburg hűségre, Haynau imádatra nevelnek Vona ‘akadémiáján’

Vona főtanácsadója: ‘Március 15-e felforgató jellegű’

Biznisz szektákban is utazik a Jobbik főideológusa

A Habsburg-botrány kirobbanása után a kisebb látogatottságú helyekre Vona elküldte dadogni hű golyófogóját, Zagyva Gyulát, vagy az anyját is letagadni képes, de már bizonyítékokkal lebuktatott Turner Gábort (Jobbik-pártalkalmazott), a HVIM két társelnökét (inkább szégyeneit.). Az osztrák-zsidó dinasztia és az ugyancsak zsidó és magyarirtó Haynau rajongói vicsorognak, fenyegetőznek, máskor sírnak, hogy miért bántják őket, pedig egyszerű: nemzetárulók. Hazafiról-hazafira terjed most a labancnevelde híre, a keményvonalas nacionalisták már ébrednek. Megjegyezendő, sokáig ügyesen és hatékonyan titkolták a labancnevelde valódi arcát nem csupán az ország, de még a Jobbik tagság, sőt a képviselők 99 %-a előtt (Apáti, most már te is tudod, miért hallgatsz?) és egy Scheer plusz lázadó hallgatótársai nélkül talán még újabb évekig nem tudtunk volna semmit e kígyófészekről.

Kapcsolódó: Lebukott HVIM vezér: ‘Haynau egy hős volt’

Hírdetés

Amúgy az úgynevezett nemzeti oldal (Jobbik és fizetett cselédszervezetei) jobban informált hangadóinak nagyja gyáván lapít, egy kisebb része hazudik és tagad. Gaudi volt az egyetlen, aki a folyosón keményen felkérdezte Habsburg Gabit, az azonban gyáván elmenekült a válaszadás elől.

A valódibb hovatartozás: kettejük közt a közvetítő zsidó

De térjünk a lényegre.

Pap Gábor művészettörténész egyebek mellett a Szent Korona, Szent Korona Tan egyik legnagyobb élő szakértője, két lábon járó könyvtár. Aki nem ismerné, vegye ki tengersok könyvét, gúglizza meg. Minden tudományos és nemzeti szempontú vállalkozása közül az egyik legjelentősebb az volt, amikor munkatársaival hasonmás kiadásban és (Szántai Lajossal) magyarázó tanulmányok kíséretében újra kiadta Kálti Márk (latin nyelvű)m 22 éven át írt Képes Krónikáját, történelmünk egyik legnagyobb középkori forrását és kultúrkincsét, Vagyis a Képes Krónika a könyvet megvásárlók számára kézbevehetővé, XIV. századi miniatúrái csodálhatókká váltak. Az eredetit ugyanis az Országos Széchenyi Könyvtárban őrzik, a közönségtől elzárva.

Bizony fenséges érzés egy ilyet kézbe venni hasonmás kiadásban

Hallgassuk most őt, aki nem közpolitizál egyébként, hogyan vélekedik a Vona-Baranyi szellemi (és üzleti) szektáról. Baranyi-Vona sajnálatára Pap professzor jól ismeri ezt a pereputtyotm vélhetően sokkal előbb tudott üzelmeikről, mint a Magyar Hajnal vagy bárki. Éles szemével rögtön meg is ragadja a lényeget: másnak mutatjk magukat, kurucos propagandát hintenek a népnek a labancok, etetnek, de egymás között már a fejésre vagy vágásra készülnek (mint a nevében még kuruc infó, a cionizálódó, nemzetáruló Jobbik legnagyobb védelmezője).

Libényi János


Forrás:magyarhajnal.com
Tovább a cikkre »