Panzióba csalt egy 11 éves egri lányt egy férfi – ott is éjszakáztak

Panzióba csalt egy 11 éves egri lányt egy férfi – ott is éjszakáztak

Valószínűleg az interneten csábította el egy férfi azt a 11 éves egri kislányt, akit két napon keresztül égen-földön keresett családja, az ismerősök és a rendőrség is – írja a Blikk.

H. Boglárka húsvéthétfőn tűnt el a szobájából. A keresésben még rendőrkutyákat is bevetettek, ám az ebek a Deák Ferenc úti Háromfarkas buszmegállónál elvesztették a lány nyomait. Itt szállhatott fel a buszra, ami aztán Felsőtárkányba vitte. Itt egy panzióba ment egy férfival, ahol egy éjszakát töltöttek.

– A pár a gyermekeimmel találkozott a városban, tőlük kérdezték, hogy nem tudnak-e kiadó szobát, így jöttek ide hozzánk – árulta el a vendéglátós, aki amint meglátta a gyermek képét a hírekben, azonnal szólt a rendőröknek. – Álnéven jelentkeztek be, amit utólag tudtam meg, amikor már a hírek róla szóltak.

A gyermek édesanyja megérezhette, hogy mi állhat a dolog hátterében: már a gyerek eltűnésekor arra gyanankodott, hogy valaki elcsalhatta otthonából a gyermeket.

– Soha sehova nem ment otthonról egyedül. Facebookja még nincs, hiszen csak 11 éves, de valamilyen másik csatornán — amiről én nem tudtam — megismerkedhetett valakivel, aki elcsalta magával – küzdött könnyeivel az asszony az AgriaTv kamerái előtt lánya eltűnése után.

Ha a lány és csábítója között szexuális érintkezés is történt, akkor a férfi bajban van. Egy 11 éves gyermekkel szexuális kapcsolatot létesíteni bűncselekmény, gyerekkorúval szemben elkövetett szexuális erőszaknak számít.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »