Palesztin elítélttel szexelt az izraeli börtönőrnő – egy zsidónak pedig süteménybe rejtett hasist akart bejuttatni

Palesztin elítélttel szexelt az izraeli börtönőrnő – egy zsidónak pedig süteménybe rejtett hasist akart bejuttatni

Nicán Ráz (24) izraeli börtönőrnő a sorkatonai szolgálat idején úgy döntött, hogy leszerelése után fegyőrként keresi majd a kenyerét. Már három éve dolgozott börtönőrként a Hádárim Büntetés-végrehajtó Intézetben, de tegnapelőtt letartóztatták, amikor éppen 104 gramm, süteménybe rejtett hasist akart bejuttatni az egyik elítéltnek. Az előzetes letartóztatás első napján azt is bevallotta, hogy szexuális viszonyt folytatott egy palesztin elítélttel. A Rison Lecijon-i bíróság tegnap hat nappal meghosszabbította a börtönőrnő előzetes letartóztatását – írja a Válláh!Hádásot hírportál.

Tegnap Rison Lecijon város bírósága hat nappal meghosszabbította Nicán Ráz izraeli börtönőrnő előzetes letartóztatását, miután a börtönőröket vizsgáló Láháv 433-as nyomozócsoportnak a gyanúsított töredelmesen bevallotta, hogy munkahelyén szexuális viszonyt folytatott egy palesztin elítélttel, egy zsidónak pedig kábítószert tartalmazó süteményt akart bejuttatni a cellába. Nicán Ráz azt is beismerte, hogy a munkahelyén, a Hádárim Büntetés-végrehajtási Intézetben szexuális kapcsolatot folytatott a jaffai illetőségű, 30 éves palesztin „nehéz fiúval”, Serif Ábu Gálival, akit illegális fegyver- és kábítószer-kereskedés, illetve többrendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt ítéltek hosszabb ideig tartó börtönbüntetésre.

A most lebukott börtönőrnő egyébként a Haifa városhoz közeli Háris településen lakik (lakott) egy fedél alatt a neje börtönromantikájáról mostanáig mit sem tudó férjével. Nicán Ráznak a börtönőri foglalkozás már a sorkatonai szolgálata idején, 2015-ben megtetszett, s amikor három évvel ezelőtt leszerelt, a fentebb említett büntetés-végrehajtási intézetben (ahol a palesztin ellenállás egyik jelképe, Marván Bárgúti is raboskodik – H. J.) folytatta a jó megélhetést biztosító börtönőri életpályát. Nicán Ráz azonban nemcsak a palesztin elítéltnek nyújtott szolgáltatásokat, hanem a többi között a gyilkossági kísérlet miatt börtönbüntetésre ítélt Lior Gelem nevű zsidónak, akinek lebukásakor süteménybe rejtett, összesen 104 gramm hasisadagokat kívánt bejuttatni a cellába.

Hírdetés

Az ügy pikantériája – magán a szexen túl – az, hogy a börtönőrnővel egy időben vizsgálati fogságba helyezett Serif Ábu Gáli palesztin tagadja, hogy szeretkezett a rabtartójával. Nicán Ráz viszont a vizsgálat alatt gyorsan megtört, s szinte mindent bevallott, s azt állította, hogy nagyon beleszeretett az elítéltbe. Azt viszont egyelőre tagadja, hogy tudomása lett volna a süteménybe rejtett hasisról. Állítása szerint a süteményt egy motoros futár vitte neki a börtönbe, majd annak alaposabb vizsgálata nélkül akarta bejuttatni a fentebb már említett Lior Gelem nevű zsidó elítéltnek.

A Nicán Ráz előzetes letartóztatásának hat nappal történő meghosszabbítását tegnap elrendelt Zohár Szegál Dibbon bírónő a sajtónak elmondta: a gyanúsított nemcsak Lior Gelemnek, hanem másoknak is becsempészett kábítószert a börtönbe, s háttérinformációk nyomán a Börtönőröket Kivizsgáló Országos Egység a rendőrséggel együttműködve titokban már hosszabb ideje megfigyelte, s tegnapelőtt akkor tartóztatták le, amikor éppen be akarta juttatni a süteménybe rejtett hasist az egyik elítéltnek.

H. J. – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »