Palazzo: Harris ezerszer rosszabb lehet, mint Obama valaha

Csöndes vihar készül a demokrata párt soraiban Kamala Harris jelöltsége körül – jelentette ki Steven Palazzo republikánus képviselő az amerikai AL rádiónak adott nyilatkozatában, hozzátéve, hogy a megosztottság a demokrata szélsőbalt érinti leginkább.

A Breibart a Mississippi-beli republikánushonatyát idézve kiemeli: Palazzo szerint, ha figyelemmel kísérjük Kamala Harris radikális álláspontját, ez a jelölt „ezerszer rosszabb” mint Barack Obama volt amerikai elnök valaha is.

Hírdetés

Palazzo azzal, hogy Obamát, a korábban hivatalban levő elnököt emlegette, nyilvánvalóan azokra az elemzők által is lebegtetett háttérinformációkra utalt, hogy a demokraták azzal számolnak: a fizikailag és mentálisan is rossz állapotban levő elnökjelölt, Biden halála vagy állapotának végső leromlása esetén Harris veheti át az elnöki hatalmat.

A Harris jelentette veszélyre hivatkozva Palazzo kérte: „ne számoljanak rá” még a voksolók a republikánus pártra a választások folyamán. A demokrata párt belső „viharára” utalva úgy fogalmazott, Nancy Pelosi mostanában ragadta magához a hatalmat a radikális baloldal soraiban. Erre utal szerinte a „leszerelni, lebontani, újjáépíteni” mantrája, ami „elég félelmetes”.

Palazzo szerint Harris személye és a radikális baloldal előretörése elriasztja a demokrata szavazókat, akik „átlátnak a szitán”. Még azt sem gondolja kizártnak, hogy a mérsékelt demokrata szavazók és a függetlenek inkább Trump második mandátumára voksoljanak. Nem akarnak ugyanis Biden-Harris „menetjegyet váltani” – fogalmazott a republikánus képviselő.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »