Ózdi virtus: lőjük agyon a fideszest!

Tisztelt Tóth László ogy. Dandártábornok Úr!

Egy „Ózd 2014” nevű, teljesen nyilvános, mindenki által látogatható Facebook csoport beszélgetéseit szemlélve megütötte a szememet egy eléggé meglepő, nyilvános üzenetváltás. A nyilvános beszélgetés a Demokratikus Koalícióhoz köthető online portál, a Nyugati fény egyik cikkének megosztása alatt történt. A cikket – amelynek címe: „Bejelentették: Ma elfoglalják a Kossuth teret a diákok, és egy teljes hétig ott is maradnak” – az oldal feltételezhetően jobbikos pártpreferenciával bíró adminja osztotta meg.

Hogy egy jobbikos miért oszt meg DK-s cikket, azt már egy ideje jól tudjuk, hiszen összenő, ami összetartozik. Ugyanakkor Dandártábornok Úr szíves figyelmébe ajánlom, hogy a közösségi oldalon történt diskurzus egyik szereplője így ír a tüntetésről:

„Most kellene csatlakoznunk, itt az idő! Puska kell ehhez a melóhoz b.zmeg!”

A fenti sorok szerzője Talján Róbert, az Ózd Városi Rendészet rendészetvezetője. Erre a már magában is nyilvánvaló szándékot feltételező mondatára Talján egyik ismerőse a következőket fűzi hozzá:

„Ott voltál ahol ilyet találni! Gyüjthettél volna pár százat! Most jól jönne.”

Talján Róbert a következő választ adja:

„Tomi! Lesz ott a Kossuth tér körül bőven! Aki keres az talál. A békés tüntetések kora lejárt. Nem hatja meg a zsarnokot és seggnyaló csőcselékét. A securitaTEK-hez meg kevés lesz a toll meg laptop.”

Ezen a ponton csatlakozik a beszélgetéshez Kiss Judit, listán bejutott ózdi önkormányzati képviselő, aki máskülönben az ügyrendi, igazgatási és rendészeti bizottság elnöke. Kiss a következőket írja:

Hírdetés

„Menjünk? Szóljatok!”

Párttársához csatlakozva, Kupás Dénes, az ózdi Jobbik elnöke ennyit kommentel:

„Arra kíváncsi leszek!”

Kupás Dénes úgy látszik most a tétlen szemlélődést választotta. Nem úgy, mint idén nyáron, amikor még a helyi Fidelitas tagjait ájulásig való veréssel ijesztgette (KLIKK IDE!). Ám amennyiben Kupásnak is megjönne a kedve a csatlakozáshoz, jó előre szólok, hogy Kupás Dénes vadászni is szokott, így valószínűleg éles lőfegyverrel is rendelkezik.

Amint tehát azt Dandártábornok Úr is olvashatta, Ózd rendészetvezetője a felajánlkozó, éles lőfegyverrel rendelkező, vagy ahhoz könnyen hozzájutható jobbikos képiselőkkel együtt arra készül, hogy az Ön parancsnoksága alá tartozó Országgyűlési Őrség fegyveres szolgálatot teljesítő honvédeit erőszakkal lefegyverezze, majd a tőlük zsákmányolt fegyverekkel puccsot kíséreljen meg.

Gondoltam, szólok, hogy időben fel tudjanak készülni erre az anarchista akcióra, s bízom abban, hogy ennek megakadályozására megteszi a szükséges előkészületeket! Hogy értékes idejét ne kelljen internetes kutatásra pazarolni, az alábbi linkekre kattintva elérheti mind a rendészetvezető urat, mind pedig a képviselő asszonyt.

Talján Róbert rendészetvezető elérhetősége: KLIKK IDE!

Kiss Judit önkormányzati képviselő, az ügyrendi, igazgatási és rendészeti bizottság elnökasszonyának elérhetősége: KLIKK IDE!

Maradok tisztelettel:

() VBT ()


Forrás:vbt.pestisracok.hu
Tovább a cikkre »