Ózdi kettős torokelvágás: senki sem ismerte a családot, de nem valószínű, hogy Norvégiából költöztek oda

Ózdi kettős torokelvágás: senki sem ismerte a családot, de nem valószínű, hogy Norvégiából költöztek oda

Órákig tartotta fogságban a házban a "párját" "Sz." Ádám, miután kegyetlen módon végzett az asszony két fiával – írja a Blikk.

Krisztián (16) és Roland (18) az anyjukat védték volna, de a tettes elvágta a nyakukat. Az éjszakai dulakodás hangjaira senki nem figyelt fel a környéken, csak másnap, amikor egy szomszéd tudta meg, mi történt. A neve elhallgatását kérő asszony hétfő délben indult a kút felé, amikor találkozott a pánikba esett D. Andreával. Az asszony elmesélte a szomszédnak, mi történt az éjszaka, majd könyörgött, hogy hívja a rendőröket.

– Azt mondta, megölték a fiait, őt is megvágták. Először el sem akartam hinni, amit mond – kezdte a szomszéd. – Aztán észrevettem az arcára száradt vért, a hátán a vágásokat, később pedig megmutatta a bordáit ért találatokat. Látszott, hogy próbálta ellátni a sebeit, kötések voltak rajta – folytatta a nő.

Hírdetés

A helybéli ezek után egy másik szomszéd segítségét kérte, hogy mielőbb riasszák a rendőröket. Eközben az asszony hiánya feltűnt a házban maradt ámokfutónak, aki éktelen ordibálásba kezdett. A vérontás után ugyanis bezárta a bejárati ajtót, majd a kulcsot a párnája alá rejtette. Innen csente el később a nő.

– Gyere vissza! – ezt kiabálta megállás nélkül a férfi. Utána elhallgatott, lehet, meglátta, hogy Andrea segítséget kapott, ezért inkább elrejtőzött. Amikor megjöttek a rendőrök, percekig keresték, majd azzal fenyegetőzött, elvágja a saját torkát is. Végül erre nem került sor, bár sebeket ejtett magán, de csak könnyű sérülésekkel vitték kórházba. A nőn életmentő műtétet kellett végrehajtani.

A családot senki sem ismerte igazán a környéken. Az anya a fiaival alig két hónapja költözött be a lakásba, majd később új "párja" is követte őt. Egy hangos szó se hagyta el az épületet eddig, így nem értik a helyiek, miért fordult a férfi a nevelt fiai és a párja ellen.

Amennyiben bebizonyosodik "Sz." Ádám bűnössége, elvileg komoly büntetéssel kell szembenéznie. Több ember ellen elkövetett emberölésért "legalább tíz évet kaphat" (úgy fogalmaz a bulvárlap, mintha ez komoly tétel  lenne – a szerk.), de akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »